Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Format

Javnost

Broj ljudi

Naljepnice istočnog zida

Prekrasna kolekcija naljepnica inspirirana orijentalnim mjestima dalekog istoka. Ukrasite svoj dom ovim egzotičnim dizajnom kako biste stvorili posebnu atmosferu u vašem domu.

elegantne orijentalne naljepnice koje mogu unijeti osjećaj zen i opuštenost u vaše sobe. Dizajni uključuju orijentalne tekstove u ukrašenim fontovima, a također i lijepe ilustracije orijentalnih elemenata poput japanske koi ribe i orijentalnih biljaka i cvijeća.

dobili izgled kakav želite u svom domu pomoću ovih naljepnica koje se lako nanose dostupne su u različitim bojama i veličinama.


kako ukrasiti svoju dnevnu sobu ili svoju spavaću sobu orijentalnim naljepnicama?

na raspolaganju je velika raznolikost dizajna koji će vam pomoći da pronađete onaj koji najbolje odgovara vašim zidovima. Pronađite orijentalne zidne naljepnice s buddha deca l za zen atmosferu. Bez obzira jeste li obični ili višebojni, možete odabrati veličinu i boju koja vam najviše odgovara.

ukrasite svoju unutrašnjost simbolom yin-a i yanga , uzorcima koji će sve ostaviti zadivljeni. Vaš će novi ukras interijera biti originalan, a bilo koji ukras možete nadopuniti ilustracijama bambusa, joga simbolima, čakrama ili granicama cvijeta lotosa.

orijentalne naljepnice mogu se postaviti na zidove i druge površine poput namještaja, vozila, uređaja i bilo koje ravne površine koju se sjetite.

mogu se obrisati vlažnom krpom, a završni sloj je matiran kako bi se spriječilo refleksije sa unutarnjom ili vanjskom svjetlošću.

azijske cvjetne ukrasne naljepnice izgledaju sjajno i uklopit će se u bilo koju sobu u vašoj kući. Ne ustručavajte se pogledati sve one u katalogu kako biste dobili ideju i promijenili ukras svoje dnevne sobe, blagovaonice ili glavne spavaće sobe.

pronaći ćete i kineske naljepnice za slova kojima ćete pružiti azijski dodir zidovima i namještaju.

ako ne možete pronaći dizajn koji tražite, obratite nam se. Imamo tim dizajnera koji neprestano proširuje kolekcije i koji također mogu kreirati vaš dizajn u skladu s vašim potrebama i zahtjevima.
Zidne naljepnice poznatog kineskog simbola kako biste vašem domu dali filozofsku atmosferu, iz naše kolekcije naljepnica za orijentalne zidove.
Zidne naljepnice poznatog kineskog simbola kako biste vašem domu dali filozofsku atmosferu, iz naše kolekcije naljepnica za orijentalne zidove.
kn 20

1-24 od 119 naljepnice za zid