Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Stil

Broj ljudi

Rome naljepnice za zidove

Kolekcija dizajna temeljenih na povijesnom glavnom gradu rome. Ako ste voljeli ovaj talijanski grad, onda ste sigurni da volite ovaj izbor prekrasnih naljepnica.

niz naljepnica teksta , zidnih freski i ostalih kreativnih ilustracija nadahnutih rome. Osjećate se kao da lutate veličanstvenim ulicama ovog grada iz udobnosti vlastitog doma s detaljnim dizajnom koji vašim sobama može dodati trenutni stil i karakter.

dostupan u raznim veličinama i bojama kako bi najbolje odgovarao vama i prostoru koji želite ukrasiti.

kako ukrasiti moju kuću naljepnicama rrome?

postoji širok izbor naljepnica, tako da možete pronaći onu koja najbolje odgovara vašim potrebama, možete odabrati veličinu proizvoda, a za jednobojne naljepnice imate više od 40 boja. , pronađite onu koja vam najbolje odgovara za vašu unutrašnjost.

crteži poput riječi rim, na primjer, napravljeni od slika na kojima možete vidjeti zastavu, koloseum, panteon i mnoge druge spomenike karakteristične za ovaj veliki grad.

ilustracije siluete ovog velikog grada, tako da na prvi pogled imate sve glavne karakteristične spomenike i možete uživati u novom ukrasu. Ako ste strastveni za rimsku kulturu i ovaj sjajni grad, sigurno će vam se svidjeti prilagoditi svoj dom i stvoriti okruženje s tim naljepnicama rrome.

rimske naljepnice teksta i dizajna poput fraze veni vidi vici ili ave cesar morituri te salutant. Mitske fraze iz rimske kulture koje će pokazati vaš dobar ukus za ukrašavanje.

ovi su modeli prikladni za bilo koju sobu, od dnevnog boravka do spavaće sobe, uključujući kuhinju i blagovaonicu. Naše ukrasne naljepnice mogu se postaviti na bilo koju ravnu površinu, od zidova do namještaja, uređaja, stakla ili ekrana.

reme ljepila se lako nanose, unutar mjehurića nema mjehurića, integriraju se i savršeno se stapaju s površinom. Lako se peru vlažnom krpom i imaju mat finiš, tako da nema refleksije vanjske ili unutarnje svjetlosti.

ponesite djelić talijanske prijestolnice kući i sve svoje goste ostavite zadivljene!

1-11 od 11 naljepnice za zid