• Besplatna Dostava kn 460
  • Ekspresna Dostava od 24/48h
  • +40.000 Dostupnih Proizvoda
  • Snižene cijene za više od 10.000 proizvoda
  • Sigurno Plaćanje i Potvrđene Recenzije
Filtar

Sportske naljepnice

(5)
345 naljepnice za zid
pregledajte našu veliku kolekciju sportskih naljepnica. Ukrasite sobe u vašem domu ili poslu. Ovi bi dizajni bili savršeni za teretane ili sportske centre. Ovi proizvodi daju novi zakup života vašim zidovima. Dajte svojoj sobi neki karakter. Poželjet ćete provesti cijelo svoje vrijeme u svojoj novo uređenoj sobi, čak ćete se možda ohrabriti da se krenete i radite na vježbi!

unutar ove kolekcije sportskih naljepnica otkrit ćete širok izbor dizajna, pogodnih za bilo koje doba i izvrsne za nanošenje na bilo koju površinu, poput zidova, stakla, uređaja, namještaja ili uređaja poput mobitela, računala ili konzola.

velika kolekcija sportskih dizajna za vas i vaš dom!


radimo vinilne sportske naljepnice bilo kojeg sporta. Neki od najpopularnijih dizajna uključuju nogometne štitove, nogometaše, košarku, crossfit, ragbi, biciklizam, hokej i mnoge druge. čak imamo vinilne sportske naljepnice s motivacijskim frazama koje se odnose na sport poput poticanja na odlazak u teretanu. Stotine dizajna bilo kojeg sporta kojeg se možete sjetiti!

ovdje kod tenkista znamo da neće svaka naljepnica u našoj kolekciji odgovarati svačijem ukusu. Zbog toga vam nudimo priliku da se oslobodite vlastite personalizirane naljepnice za sport! Sve što trebate učiniti je poslati nam e-poštu s uzorkom slike onoga što želite s detaljima poput veličine i boja. Naš će dizajnerski tim započeti raditi na vašoj naljepnici! Ako vam se sviđa jedan od naših dizajna, ali niste previše zainteresovani za veličine, boje itd. , onda ih i oni mogu promijeniti! Tenstickers-ove prilagođene sportske naljepnice izrađuju se po narudžbi, možemo stvoriti potpuno izrađenu naljepnicu prema vlastitim potrebama, ukusu i stilu. Imat ćete savršenu naljepnicu za vas i vaše zidove!

primjena naših naljepnica za sportske tematike vrlo je jednostavna zahvaljujući našem papiru za prijenos. Materijal je također otporan na mjehuriće i otporan je na probleme poput bora, suza i nabora, što znači da će se vaša naljepnica moći jednostavno primjenjivati.

ove nevjerojatne sportske tematske naljepnice transformirat će uređenje vašeg doma ili poslovnog prostora, stvoriti jedinstveno i ekskluzivno okruženje za vas. Više nećete morati gledati dosadne bijele zidove. Dekoracija ovim sportskim dizajnom bit će fantastična i bit će vam drago što ste se odlučili za to. Pogledajte ovu sjajnu kolekciju dizajna odmah! Sigurni smo da će vam se svidjeti!




Filtar

Sport Očisti filtre
1 - 24 od 345 naljepnice za zid Pomoću alata za filtriranje smanjite broj rezultata

Cjelokupna ocjena

Ocjene

PRILAGOĐENI DIZAJNI

Personalizirajte svoju zidnu naljepnicu, tepih ili bilo koji drugi proizvod iz našeg kataloga sa slikom ili tekstom koji želite koristeći neke od ekskluzivnih usluga koje vam nudimo.

Ne možete pronaći svoju naljepnicu?
Ne možete pronaći naljepnicu koju želite? Napišite dvije ili tri riječi koje opisuju što tražite (na primjer: mačka, mjesec, ulična svjetlost). Napišite svoju adresu e-pošte i kontaktirat ćemo vas kako bismo vam ponudili pomoć i druge mogućnosti.