Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Format

Javnost

Broj ljudi

Naljepnice za ekstremne sportove

Kolekcija tematskog dizajna za ekstremne sportove. Niz avanturističkih sportova kao što su penjanje po stijenama, rafting, bungee jumping i mnogi drugi. Idealno za adrenalinske narkomane.

jeste li odvažna i uzbuđena osoba koja traži? Volite li se okušati u avanturističkim novim sportovima? Ako je tako, onda ste sigurno pronašli nešto što će vam se svidjeti u ovom izboru dizajna ekstremnih sportova.

idealno za uređenje vlastitih osobnih prostora kao što je vaša spavaća soba ili čak postavljanje dodataka. Tvrtke također mogu postaviti ove naljepnice na njihove zidove kako bi stvorile više estetski izgled.

unesite svoju strast u kuću

naše naljepnice za ekstremne sportove savršen su način da pokažete svoju ljubav i personalizirate svoju sobu, svidjet će vam se vibra koju će staviti u vašu kuću.

ako ne možete vidjeti naljepnicu ekstremnog sporta koju ste tražili - to je u redu! Uvijek smo otvoreni za nove ideje i voljeli bismo vam učiniti savršenim prilagodljivim sportskim naljepnicama. jednostavno nam pišite na info. Tenstickers. Co. Uk za više informacija ili podnošenje bilo kakvih dizajnerskih zahtjeva kako biste dobili savršenu naljepnicu za ekstremni sport od vinila !

što se kvalitete tiče, jamčimo jednostavan nanos, vijek trajanja od 15 godina i dodatnu korist što nakon uklanjanja ne ostavljaju oštećenja ni ostatke, tako da nogometne vinilne naljepnice možete ukloniti u bilo kojem trenutku bez utjecaja na zid! Apsolutno idealno za kratkoročne namjene ili za zabave! pokaži manje


Ova prilagodljiva naljepnica koja sadrži stisnutu i ispruženu šaku može se personalizirati tako da čita i ime i slogan vašeg dojo-a
Ova prilagodljiva naljepnica koja sadrži stisnutu i ispruženu šaku može se personalizirati tako da čita i ime i slogan vašeg dojo-a
Personalizirano
kn 20

1-24 od 66 naljepnice za zid