Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Stil

Broj ljudi

Naljepnice zidova američkog nogometa

Ovo je kolekcija nogometnih naljepnica koja je napravljena posebno za sve ljubitelje američkog nogometa. Da li ste ljubitelj ovog sporta? Imaš li sve dresove američkog nogometa i robu koju možeš smisliti? Razmislite ponovo, jer ovdje ćete pronaći divovsku kolekciju naljepnica s tonom dizajna, poput nogometnih kaciga, citata nfl igrača i silueta američkog nogometa. Sve je to dizajnirano i nadahnuto ovom velikom američkom sportskom igrom. Kolekcija sadrži zidne naljepnice, naljepnice za kacige, naljepnice za automobile i još mnogo toga!

bez obzira na njihovu veličinu, sve se naše naljepnice jednostavno instaliraju, a svaka narudžba uključuje upute za primjenu. Izrađene su od visokokvalitetnog vinila s vijekom trajanja od 15 godina i nakon uklanjanja neće ostaviti ostataka ili oštećenja na površini!

bez obzira na vaš tim, sigurni smo da imamo nešto za vas! američki nogomet jedan je od najomiljenijih sportova na svijetu, zbog čega naše naljepnice za tematske zidove nisu ograničene samo na zid! Možete staviti naše naljepnice na bilo koju ravnu površinu. Može biti na vašem automobilu, biciklu, na otvorenom... Zalijepite ga gdje god želite!

a ako ne možete pronaći naljepnice koje tražite, nema problema, možemo vam pomoći! Uvijek smo otvoreni za nove ideje i voljeli bismo vam učiniti savršenim prilagodljivim decalom američkog nogometa. samo nam pišite na info@tenstickers. Co. Uk i rado ćemo podnijeti bilo kakav zahtjev za dizajniranjem kako biste dobili savršenu naljepnicu na vinil američkom nogometu!

zato kupite jednu od naših naljepnica američkog nogometa , stavite je u svoju sobu i osjećajte se sretnijim na mjestu koje odražava tko ste i što volite!

1-20 od 20 naljepnice za zid