Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Format

Javnost

Broj ljudi

Naljepnice četvrtastih zidova

Sjajna kolekcija naljepnica sa dizajne nadahnute kvadratima za ukrašavanje vaše kuće. Dajte svojim zidovima drugačiji i kreativan izgled ovim kvadratnim naljepnicama.


ove su kvadratne naljepnice idealne za dodavanje posebnih završnih obrada vašem domu zbog kojih će izgledati originalno i jedinstveno. Odaberite između pojedinačnih kvadratnih dizajna ili naljepnica od vinila s nekoliko kvadratnih oblika. Ili zašto se ne odlučiti za kvadratni dizajn koji može stvoriti moderan efekt obruba na vašim zidovima!

lako nanijeti kvadratne naljepnice koje nakon uklanjanja ne ostavljaju nikakve ostatke. Odaberite veličinu i boje koje odgovaraju vašim sobama.

trg je vrlo svestran i elegantan geometrijski oblik koji će izgledati sjajno gdje god ga želite postaviti. To je dizajn koji će uvijek izgledati dobro, dat će osobnost i stvoriti prostorno okruženje.

kakav ćete stil kvadratnog vinila pronaći?


postoji veliki broj dizajna, naći ćete jednoboje koji će dati vrlo lijepu, elegantnu kompoziciju koja će izgledati sjajno. Raznobojne geometrijske naljepnice su odvažne, imat će atmosferu dubine i karaktera na zidovima gdje ih postavljate.


ne možete pronaći kvadratne naljepnice koje tražite?


u tenstickersu imamo tim za grafički dizajn koji neprestano stvara nove dizajne za vas kako biste pronašli onaj koji tražite. Možemo prilagoditi dizajne kataloga ili također možemo stvoriti kvadratni dizajn koji želite, da imamo jedinstvenu i ekskluzivnu kvadratnu naljepnicu. Samo nam pišite na info@tenstickers. Co. Uk i recite nam ideju koju imate na umu.

naša četvrtasta naljepnica izrađena je od visokokvalitetnog materijala, vrlo je jednostavna za ugradnju tako da nema mjehurića i s mat finišom tako da nemaju refleksije ili svjetline, ovisno o svjetlosti.


vrijeme je za promjenu ukrasa vaše kuće!


četvrtaste naljepnice omogućuju vam da to učinite po sniženoj i ekonomskoj cijeni i ostavit ćete zadivljene sve ljude koji vas posjete.

ovaj će vam proizvod omogućiti nisku cijenu i visoku kvalitetu proizvoda da stvorite ugođaj koji želite. Mogu se postaviti i na otvorenom, na ogledala ili čak u vaš automobil!
Naljepnica na licu raznih sivih kvadrata koji blijede od svjetla do mraka. Jednostavan naljepnica koji može dodati moderan dodir bilo kojoj sobi.
Naljepnica na licu raznih sivih kvadrata koji blijede od svjetla do mraka. Jednostavan naljepnica koji može dodati moderan dodir bilo kojoj sobi.
kn 20

1-24 od 42 naljepnice za zid