Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Format

Javnost

Broj ljudi

Zidne naljepnice geometrijskih oblika

Tko ne voli neke lijepe geometrijske oblike? Zasigurno su u posljednje vrijeme sve više popularni, zasigurno ćete na instagramu i pinteretu vidjeti geometrijski dizajn s geometrijskim dizajnom. Pretvorite svoju skromnu prebivalište u modernu kuću s našim zidnim naljepnicama geometrijskog oblika. Ova zadivljujuća kolekcija sadrži toliko različitih dizajna i mi stalno stvaramo nove. Pogledajte sada ovu ogromnu paletu naljepnica geometrijskog oblika , sigurni smo da ćemo imati nešto što će vam ugoditi!

nesto za sve!


naravno kao što je tema ovih naljepnica zidnih geometrijskih oblika dobro, oblici su nam dostupni mnoštvo različitih oblika, možemo li više reći oblike! Nismo zaboravili ni na veličinu, odaberite savršenu veličinu. čak imamo preko 50 boja, tako da imamo mnoštvo boja koje možete odabrati! Kvadrati, krug, trokut, sve smo dobili u ovom rasponu naljepnica geometrijskog oblika. Naši proizvodi su prikladni i za toliko različitih površina! želite li krug funky na prozoru vašeg automobila? Nema problema! Ili želite trokut za vrata hladnjaka? Nije briga!

pronašli ste dizajn koji vam se sviđa, ali niste previše zainteresirani za boje, veličine ili malo dizajna? Ovdje kod tenkista, želimo da svi imaju svoju savršenu naljepnicu kako bi mogli napraviti svoje sobe iz snova. Mi smo više nego sretni da vam prilagodimo naljepnicu i dodate nešto, nešto odnesete, promijenite veličinu, sve što želite, možemo i mi. Kako to ipak radite? Ne može biti jednostavnije, pošaljite nam e-mail na info@tenstickers. Co. Uk s vašim idealnim dizajnerskim preferencijama i mi ćemo raditi na njemu!

budite sigurni, jamčimo da će vaše geometrijske naljepnice biti izrađene od našeg materijala vrhunskog kvaliteta, koristimo samo najbolji vinil koji novac može kupiti! Ni ne morate brinuti o mjehurićima, a naš vinil koji je dokazan s mjehurićima čini prijavu laganim. Razumijemo da se naljepnice mogu postavljati svojim korakom u užurbanoj obiteljskoj kući, tako da smo, imajući to na umu, osigurali da naš vinil ostane oštećen, tako da nema ogrebotina, nabora, nabora ili promjene boje.

još uvijek nisam siguran, pa sigurni smo da će vam gledanje kroz geometrijske naljepnice promijeniti vaše mišljenje. I ne zaboravite da smo uvijek tu da vam pomognemo ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica. Pa nastavite, pregledajte odmah!


1-24 od 314 naljepnice za zid

Pomoću alata za filtriranje smanjite broj rezultata