Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mozaični otisci platna

Volite li mozaike? Je li vas fascinirao ovaj zamršeni oblik umjetnosti? Mi smo na desetke! Zato smo odlučili stvoriti ovu mozaičnu kolekciju ispisa na platnu! Svaki dizajn u ovoj kolekciji napravljen je s puno vremena i brige kako biste dobili najbolje rezultate! Postoji toliko toga za izabrati, poželjet ćete jednim zidom pokriti sve zidove u kući! Nećete moći dobiti dovoljno ovih dizajna platna s foto mozaikom! Dođite i odmah prelistajte kolekciju!

transformirajte svoju sobu komadom iz naše mozaik kolekcije zidnih umjetnina na platnu!


mozaici su jedan od najdelikatnijih oblika umjetnosti. Svaka slika sastoji se od stotina sitnih komponenata koje se spajaju da bi stvorile veličanstveni komad. Prepoznajemo to i iskoristili smo ovu inspiraciju za izradu našeg kataloga mozaičnog platna! Od vintage uzoraka do modernijih, kreativnijih dizajna, ima nešto što odgovara svakoj sobi u ovoj potpuno novoj mozaičkoj kolekciji platna. Svi će vaši gosti biti toliko impresionirani vašim divnim novim umjetničkim djelom! Divit će vam se zbog vašeg sofisticiranog ukusa i pitati se gdje mogu kupiti i otisak platna s foto mozaikom! Naručite svoj danas i pobijedite hype!

želite li da vaš dekor dugo traje u vašoj sobi? Ovaj će proizvod! Svaki naš grafički mozaik izrađen je od najkvalitetnijih materijala koje smo mogli kupiti, što znači da su vrlo otporni. čak ih možete obrisati vlažnom krpom ako se zaprljaju kako bi izgledali kao novi! Vaše će mozaičko umjetničko platno biti govor ulice! Svi naši mozaični zidni otisci na platnu izrađeni su po mjeri i tako mogu biti izrađeni u raznim veličinama! Na ovaj način možete biti sigurni da će savršeno odgovarati vašoj sobi!

trebate pomoć pri odabiru vašeg mozaičnog tiska na platnu? Pitajte nas! Naš tim za korisničke usluge uvijek je tu da vam pomogne i učini vaše iskustvo kupovine kod nas super jednostavnim! Samo im pošalji e-mail odmah!

vrijeme je da svom domu pružite onu obnovu koju zaslužuje! Već danas naručite svoje idealno platno s mozaikom s naše web stranice! Doista će izgledati fantastično i uopće neće koštati jako puno! Dostavljamo ih čak do vašeg vrata! Odmah kupite svoj savršeni novi ukras!

1-12 od 12 slike