Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Format

Javnost

Broj ljudi

Zidne naljepnice igara

Kolekcija dizajna nadahnutih klasičnim igrama. Naljepnice i naljepnice koje su izvrsne za ukrašavanje spavaćih soba i područja za igru za djecu.

bilo da vaša djeca vole igre na igralištima kao što su hopscotch ili pila ili klasične igre na ploči, s ovim naljepnicama možete birati između niza dizajna koji će se svidjeti svima djeci, a također će podsjećati na vašu mladost. Zašto ne prenijeti svoja najdraža prošla vremena svojim mališanima?

izbor ilustracija koje će učiniti da se spavaće sobe, a također i igrališta, ističu i nadahnjuju djecu na zabavu!


kakve ću naljepnice za igru pronaći?


postoji širok izbor vrlo šarenih dizajna , koji se savršeno kombiniraju s površinama vaše sobe, bilo da se radi o zidu, namještaju, prozorima ili podu.


jedna od omiljenih dječjih igara je hopscotch, dizajni naljepnica hopscotch vrlo su raznoliki, u obliku rakete, na klasičan način ili jednostavno vrlo šareni kako bi primjercima dali dubinu i život.


to je dobar način ukrašavanja dječje sobe na jednostavan i brz način , stvarajući velik utjecaj uz ekonomičnu cijenu. Vrlo su jednostavni za ugradnju tako da u njima nema mjehurića i savršeno se integriraju, završni premaz je mat za izbjegavanje refleksije vanjske svjetlosti. Mogu se lako očistiti vlažnom krpom.


možete nadopuniti uređenje soba drugim dizajnom igara, kao što su igra twister, tik tac prst, kuglanje ili veličanstveni dječji automobilski krug koji će se držati na zemlji i natjerati svoje male automobile na vožnju. Na zabavan i originalan način.


ekskluzivni ukras s pločicama igara i originalnim naljepnicama koje će biti savršene u sobama. Stvorite prostor koji zaslužuju i učinite ih da provode onoliko sati koliko žele da se zabave na posebnom mjestu, vaš će dom udahnuti ukras i to će biti posve napravljeno po mjeri i po vašoj želji.


ako želite da se mališani sjajno zabave sa svojim novim naljepnicama, neka sudjeluju u odabiru dizajna koji im se najviše sviđa, kako bi vidjeli koji će dizajn najbolje odgovarati njihovoj sobi i na taj način oni će željeti da ga već imaju kod kuće.


ako ne možete pronaći naljepnicu za igru koju tražite, ne ustručavajte se kontaktirati nas, imamo tim za grafički dizajn koji neprestano poboljšava i proširuje kolekciju dizajna, možete izraditi i potpuno izrađenu naljepnicu po mjeri , bilo iz kataloga ili novih na temelju ideje koju imate. Morate samo navesti veličinu i boju kako biste ih mogli provesti, svi su proizvodi napravljeni po mjeri tako da imate sjajno i ekskluzivno iskustvo.

1-24 od 54 naljepnice za zid