Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Format

Javnost

Broj ljudi

Naljepnice cvjetnih zidova

Umorni ste od zalijevanja, obrezivanja, saksije i ponovnog sajenja stvarnog cvijeća? Pa, sada možete izbjeći svu gnjavažu i dođite i provjerite našu široku kolekciju cvjetnih zidnih naljepnica danas! Od prekrasnih oslikanih ruža do fantastičnih cvjetnih mandala, sigurni smo da će naš neprestani katalog cvjetnih zidnih naljepnica imati nešto baš savršeno za vas. Od ruža, tulipana do mnogih drugih cvjetnih dizajna, ima što za svakoga i u svakoj sobi!

cvjetne naljepnice za svaki ukus


naš imenik cvjetnih naljepnica za zidove neprestano raste s novim proizvodima koji se stvaraju svakodnevno. Naš tim zlobno talentiranih dizajnera svakodnevno radi na stvaranju novih dizajna vašeg omiljenog cvijeća samo za vas, dragi kupce. Ako niste zacrtani cvjetnim uzorcima i dizajnom, uvijek možete potražiti i našu veliku kolekciju fotografskih cvjetnih naljepnica.


ako dođete do kraja našeg kataloga i dalje osjećate nezadovoljstvo i niste pronašli baš ono što ste tražili, ne brinite, ne dolazimo! Naš dizajnerski tim ne samo da od sebe stvara nevjerojatne cvjetne naljepnice za cvjetne zidove , već i oni mogu upotrijebiti vaš kreativni genij za izradu personaliziranih naljepnica za cvjetne zidove samo za vas! Sve što trebate učiniti je prenijeti sliku po vašem izboru na našu web stranicu ili nas kontaktirati putem e-maila s vrstom cvijeta koji želite da stvorimo, recite nam veličine i, prije nego što to znate, bit ćete ponosni vlasnica svoje vrlo personalizirane cvjetne zidne naljepnice!


naše cvjetne naljepnice i svi naši proizvodi po tom pitanju izrađeni su od visokokvalitetnog vinilnog materijala koji je vrlo izdržljiv i otporan na vremenske uvjete u gotovo svim klimama. štoviše, naše naljepnice dolaze s dodatnim papirom za nanošenje koji san predstavlja nanošenje vaših cvjetnih naljepnica na bilo koju glatku površinu ili zid. Jamčimo vam da će vam biti izuzetno lako nalijepiti proizvode, bubuljice, bore, nabore i bez oštećenja. A kad odlučite ukloniti navedenu naljepnicu, ugodno ćete se iznenaditi kad je zadatak uklanjanja jednako jednostavan, ne ostavljajući ostatke, tragove niti oštećenja na svojim zidovima.


izrađene od visokokvalitetnog vinilnog materijala koji je otporan na probleme poput kidanja, bora i nabora! Otporni su čak i na mjehuriće zraka!

pa što čekaš? Idi pogledaj! Ova vrhunska kolekcija zasigurno će ugoditi, puna boja, puna života i puno zabave!
Nevjerojatne naljepnice za bicikle s cvijećem i imenom. Provjerite naše personalizirane naljepnice s imenom i učinite svoj bicikl posebnim! Dostupno u 50 boja.
Nevjerojatne naljepnice za bicikle s cvijećem i imenom. Provjerite naše personalizirane naljepnice s imenom i učinite svoj bicikl posebnim! Dostupno u 50 boja.
Personalizirano
kn 20

1-24 od 699 naljepnice za zid

Pomoću alata za filtriranje smanjite broj rezultata