Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Biljni otisci na platnu

Volite li dugo šetati prirodom? Mame li vas prekrasne zelene nijanse svih biljaka? Ova kolekcija je za vas! Naši biljni zidni otisci imaju što ponuditi! Njihov prirodni osjećaj pomoći će vam da u potpunosti transformirate vaš dom i pružite mu jedinstvenu atmosferu kakvu nitko drugi neće imati! U našem katalogu umjetnina na zidu od zelenih listova ima toliko dizajna da ćete se zaljubiti u sve! čak biste mogli reći da imamo gotovo onoliko dizajna koliko ima biljnih vrsta! Vau! Iskoristite priliku i istražite ovaj nevjerojatni katalog odmah!

od dizajna platna od palminog lišća do otisaka umjetnina na zidu platna , u našoj kolekciji postoji ponešto za svaki zeleni palac! Ne može se truditi održavati vrt? Možda živite u pogrešnoj klimi za biljke koje želite? Tome su namijenjeni ovi dizajni platna s tropskim zidovima! U vaš će dom unijeti jedinstvene biljke za koje biste inače imali malo šanse! štoviše, ni ove ne morate zalijevati! Vaši će se gosti tako impresionirati vašim nevjerojatnim novim dekorom i poželjeti će platno s otiskom listova samo za sebe! Naručite svoj savršeni dizajn već danas!

svi naši otisci platna na lišću izrađeni su po narudžbi, pa ih možemo napraviti u savršenoj veličini za vas! To znači da će se savršeno uklopiti u vašu sobu! Niste sigurni da će vaš ispis na platnu s biljkama trajati onoliko koliko smo rekli? Hoće! Napravljen je od super kvalitetnih materijala što znači da je vrlo izdržljiv i jednostavan za čišćenje! Možete ga čak i obrisati ako se zaprlja pa će izgledati kao nov! O vašem će se tisku na kaktusu pričati u gradu jer nitko neće vjerovati da je toliko dugo izgledao tako dobro!

ima li pitanja? Pitajte naš tim za korisničke usluge! Oni uvijek rado pomažu i super su ljubazni! Samo im odmah pošaljite e-poštu ili mrežnu poruku!

zato nemojte čekati da trava naraste! Bit ćete tamo zauvijek! Umjesto toga, kupite biljni zidni ispis iz našeg sve većega kataloga! Stvarno uopće ne koštaju toliko, a odabir kvalitete i dizajna je fenomenalan! Nećete vjerovati da ovo prije niste pomišljali! Naručite svoj idealni umjetnički dizajn zida od zelenih listova već danas!

1-19 od 19 slike