Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Format

Javnost

Broj ljudi

Biljne naljepnice

Zidne naljepnice svih vrsta biljaka , savršene za stvaranje hladnog proljetnog ili jesenskog izgleda u vašem domu ili uredu. Unesite dašak prirode u svoj dekor i oživite svoje obične zidove.


sada ne morate brinuti o zalijevanju biljaka svaki dan! Možete imati prekrasnu orhideju, kaktus i razne druge biljne živote koji trajno cvjetaju u vašem domu. Lako se nanose naljepnice koje se mogu staviti bilo gdje da odmah dodaju svjež izgled.

odaberite između različitih veličina kako biste prilagodili ove naljepnice svojoj kući.


resurs biljaka je tema u smislu uređenja interijera, sva unutarnja uređenja prolaze kroz ukras egzotičnim biljkama. Dakle, ukrašavanje ljepljivim vinilima idealno je rješenje za one koji vole promjene i dizajn interijera.

ako tražite originalne i svježe ideje i želite dodati nešto drugo u prostorije i prostore vašeg doma, naše naljepnice za biljke omogućit će vam da napravite taj ukras. Impresionirajte svoje posjetitelje fantastičnim biljnim zidnim naljepnicama.

orijentalne vinile s bambusovim šipkama koje će vam omogućiti putovanje u kinu, džunglu, elegantne naljepnice s delikatnim dizajnom... široku paletu proizvoda dizajniranih koje će svi voljeti.

vrlo ih je lako nanijeti i donijeti će stil i eleganciju vašoj kući

unesite svježi zrak u svoj dom i sanjajte o unutarnjem vrtu o kojem ste oduvijek sanjali. Uživajte u prirodi iz prve ruke s našim naljepnicama biljaka.

a ako ne pronađete naljepnice biljaka koje ste tražili, samo nas kontaktirajte na info@tenstickers. Co. Uk i rado ćemo vam pomoći u stvaranju vaše naljepnice za biljke c ustomized!
Zidna naljepnica koja ilustrira bambus. Zidni ukras inspiriran šumama bambusa i savršen je za vašu spavaću sobu kako bi stekli opuštajuću atmosferu.
Zidna naljepnica koja ilustrira bambus. Zidni ukras inspiriran šumama bambusa i savršen je za vašu spavaću sobu kako bi stekli opuštajuću atmosferu.
kn 99

1-24 od 263 naljepnice za zid