Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Zidni freske u kupaonici

znamo o čemu ste razmišljali. Razmišljali ste "ova soba očajnički treba nevjerojatan zidni zidni zid ". I mislimo da biste mogli biti u pravu! Zato smo ovdje da vam pružimo ovu nevjerojatnu kolekciju zidnih freski za kupaonice u raznim temama i stilovima. štoviše, naš dizajnerski tim stalno dodaje nove freske ovoj kolekciji, pa smo sigurni da ćete se zaljubiti u barem jedan od ovih fantastičnih freski! Dođite i prelistajte kolekciju odmah!

sjednite na svoje prijestolje u stilu s našim tapetama za zidne slike kupaonice

imamo golem i sve veći direktorij toaletnih freski , od kojih će vam jedan zasigurno svaki put izmamiti osmijeh na lice! Od opuštajućih prirodnih scena do ludih 3d vizualnih efekata, sigurno će postojati nešto što će svaki izlet u kupaonicu učiniti slavnim. čak imamo i freske preslatkih kornjača na plaži! Tko to ne bi želio u svojoj kupaonici kad se kupa ili tušira! Vaši će se gosti apsolutno svidjeti jedinstvenoj atmosferi koju ste stvorili i htjet će znati kako se i oni s njim mogu ukrcati! Svi će poželjeti vodonepropusni mural za kupaonice!

niste sigurni koliko će dugo trajati vaša zidna kupaonica? Mi vam u tome možemo pomoći! Svi su naši freske izrađeni od najkvalitetnijih materijala dostupnih na tržištu, tako da znamo da će slika izgledati strašno! Možemo vas uvjeriti da se s vremenom neće pocepati, razderati ili obezbojiti. Kako je to dobro! Sve naše tapete za zidne zidne zidove kupaonica isporučuju se s vrlo jednostavnim vodičem za njihovu primjenu, tako da se nećete pitati kako ih postaviti na zid! Kopiju ovih uputa možete pronaći na našoj web stranici, samo se pomaknite na dno ove stranice i pritisnite vezu. Tako je lako dobiti besprijekorne rezultate!

sve naše zidne slike za kupaonice dolaze u velikom rasponu jedinstvenih veličina, tako da smo sigurni da ćete pronaći onu koja je savršena za vaš poseban prostor. Ako ne, odmah se obratite timu za korisničke usluge i oni će vam pomoći stvoriti savršen mural! Zato nemojte čekati, naručite danas zidni zid u kupaonici i pružite toj sobi malo dodatne ljubavi! Po tako velikom trošku ne možete odbiti!

1-24 od 26 foto tapete