Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Otisci pera na platnu

kako su zapanjujuća ptičja pera? Tako su zamršeni i nježni i uistinu nešto jedinstveno za divljenje! Ovdje na tenstickers, shvaćamo ljepotu perja i stvorili smo kolekciju zidnih umjetnosti od platna od perja! Sada ne morate raditi puno sati da biste dobili svoj idealan ukras, jer mi ćemo napraviti vašu savršenu sliku koju ćete staviti na vaš zid! Imamo gomilu otisaka platna od daha od kojih možete odabrati, sigurni smo da će se naći jedan koji savršeno odgovara vašoj osobnosti! Istražite ovu fantastičnu kolekciju već sada!

osjećajte se lagano poput pera uz našu umjetnost platna od perja


od zadivljujućeg dizajna platna od paunovog perja do otisaka ptičjeg perja u duginim bojama, u ovoj kolekciji ima ponešto za svakoga i za svakoga! Paunovi su jedna od najljepših, najveličanstvenijih ptica u životinjskom carstvu. zidno platno od paunovog perja napravljeno je da odražava ovo, nježno ispreplećući zelenu i plavu nijanse stvarajući savršen dizajn. Svi vaši prijatelji i obitelj obožavat će ovaj nevjerojatan novi dodatak vašem domu i htjet će znati kako mogu dati svoj sofisticirani izgled i svom domu! čak biste mogli pokloniti zidni otisak na platnenom peru! Bit će im drago primiti tako divan poklon!

imaš stvarno veliki zid? Ili možda maleni? Bez obzira na veličinu vašeg zida, imamo print pera koji će vam odgovarati! Naši otisci dolaze u puno različitih veličina, tako da ćemo sigurno moći stvoriti jedan koji će savršeno kliziti u vaš zidni prostor! Naši grafički prikazi na platnu od perja izrađeni su od najkvalitetnijih materijala koje smo mogli kupiti, tako da će se vrlo dugo zadržati na vašem zidu! Prijava? Kakav povjetarac! Sve što trebate je odabrati savršeno mjesto za svoj print perja i staviti ga na zid! šaljemo i neke upute za pomoć! Mi smo uvijek tu da vam pomognemo da postignete najbolje rezultate!

ne budite plutajući, budite čvrsti i naručite svoju idealnu zidnu umjetnost od perna platna već danas! Uopće ne koštaju puno, a kvaliteta je zaista fantastična! Obožavat ćete imati tako izvrstan komad ukrasa u svom domu! Učinit će da se osjeća kao potpuno novo mjesto! Kupite svoj pero na platnu odmah!


1-13 od 13 slike