Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Otisci morskih platna

Volite li brodove, plaže i sve veze s oceanom? želite li da svakodnevno možete doživjeti ljepotu plaže, ali ne možete si priuštiti selidbu? Zašto ne kupiti jedan od naših nautičkih dizajna platna! Imamo toliko među vama da odaberete, sigurni smo da će biti barem jedan koji će dovršiti vašu sobu! Možete ih staviti u bilo koju sobu vašeg doma ili uredskog prostora i oni će ga u potpunosti transformirati! Isplovite i istražite ove nautičke slike na platnu odmah!

isplovite i zaronite u naš katalog nautičkih platna.


od dizajna s brodovima i svjetionicima do otisaka koji odražavaju zadivljujuću prirodu mora i plaže, u ovoj jedinstvenoj umjetničkoj zbirci zidnih umjetničkih slika na platnu ima ponešto za svako kućanstvo. Jesu li vas fascinirale morske školjke i njihovi originalni i zamršeni dizajni? Volimo ih u tenstickersima! Zato smo njihove zadivljujuće dizajne uvrstili u naš nevjerojatni nautički katalog s platnom. Svaka je ljuska originalna baš kao i svaki otisak koji stvaramo! Svi vaši prijatelji i obitelj koji dođu u vaš dom obožavat će vaš novi ukras! Neće vjerovati da ne živiš tik uz more! Naručite svoj nautički dizajn platna!

imaš stvarno veliku sobu? Niste sigurni hoće li se vaše morsko platno uklopiti? Hoće! Naši otisci izrađeni su u varijantama otisaka platna 40x60cm i 40x40cm kako bismo ih mogli napraviti koliko god želite! To znači da će savršeno odgovarati vašoj sobi! Naši morski otisci na platnu izrađeni su od super visokokvalitetnih materijala, što znači da će vrlo dugo izgledati fantastično na vašem zidu! Možete ih čak i obrisati ako se zaprljaju! Sve što vam treba je vlažna krpa i vaša zidna umjetnost na morskom platnu izgledat će kao nova! Zaboravit ćete kako su vam zidovi izgledali dosadno prije nego što ste kupili ovaj sjajni proizvod!

pa što čekaš? Vrijeme je da zaronite i istražite ovu divnu kolekciju nautičkih platna. Pun je do vrha predivnim dizajnom, koji sve uopće ne koštaju puno! Vaš će dom izgledati kao potpuno novo mjesto! Izrađujemo i dostavljamo ih ravno na vaša vrata, nećete morati ni izaći! Naručite svoju savršenu nautičku platnenu sliku s naše web stranice odmah!

1-15 od 15 slike