Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Format

Boja

Plasman

Placemati u restoranu

Tražite li način da poboljšate svoj dekor u restoranu? želite privući još nekih kupaca? Nemate puno novca za potrošiti? Imamo rješenje za vas! Dođite i pregledajte ovu fantastičnu kolekciju podmetača za objede! U našem katalogu imamo toliko toga za odabir, nećete znati koji ćete od nas prvo kupiti! Zaljubit ćete se u svaki podmetač za restorane i poželjeti ih sve! Dođite i pregledajte odmah!

poslužite u stilu s našim restoranskim otiračima


od lijepih citata do dizajna hrane do svečanih slika, u našoj kolekciji bistroa za podloge zaista imamo na raspolaganju velik izbor dizajna! čak imamo i podmetače na kojima su male vještice za noć vještica! Gdje ćete drugdje pronaći nešto tako savršeno za sablasnu sezonu! Svi će ih vaši kupci voljeti i poželjeti će se uskoro vratiti! Možda čak dovedu svoje prijatelje i naprave vaš poslovni procvat! Sve zato što svi obožavaju vaše stolnjake za restoranski stol! Naravno da znamo da je vaša hrana glavna atrakcija vašeg restorana, ali lijep dekor sigurno pomaže!


umoran od čišćenja neurednih kupaca? Zabrinuti da uništavaju namještaj vašeg restorana? Ne bi trebao biti! Sve naše blagovaonice za restorane   izrađeni su od vrlo kvalitetnog vinila što ih čini savršenim za zaštitu vaših površina! Lako se peru i brišu jer su vodootporni i otporni na prljavštinu. Kako je to savršeno! To ih čini idealnim za ponovnu upotrebu, savršeni za ugostiteljske objekte! Zaštitit ćete svoj namještaj za blagovaonicu i učiniti ga sjajnim pomoću bistro prostirke za stol!

možda imate pitanje o našim podmetačima za bistro? Ne dopustite da se to pitanje gnoji i izgori? Kontaktirajte nas odmah! Naš sjajni tim za korisničke usluge uvijek je tu da odgovori na bilo koji upit! Ma koliko se glupo činilo, obećavamo vam da nije! Ništa nije preveliko ili malo da bismo to pitali naš tim! Pošaljite nam mail danas!

zato ne oklijevajte, nemate razloga za to! Trebali biste naručiti podmetač iz restorana! Oni su tako sjajne kvalitete i uopće ne koštaju puno! Imamo toliko toga za izabrati! Svi koji posjete vaš restoran voljet će ih! Naručite stolni stol od restorana već danas! Nećete požaliti zbog tako nevjerojatne kupnje!

1-19 od 19 podmetači za stol