Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Format

Boja

Plasman

Plavi placemati

Kako je ljupka plava boja! Boja je mnogih velikih stvari - oceana, neba i naših plavih podmetača! Dođite i pogledajte našu fantastičnu kolekciju danas! Neka svi vaši prijatelji, obitelj ili bilo koji posjetitelj u vrijeme ručka budu iznenađeni vašim originalnim kreacijama. Imamo toliko mnogo mornarskih podmetača za vas da odaberete, bit ćete razmaženi za odabir! I ne samo to, naša kolekcija neprestano raste pa se cijelo vrijeme dodaje sve više podmetača. Kako je to dobro! Pogledajte sada naše plave prostirke za stol!

ukrasite svoj kuhinjski stol našim modernim tamnoplavim podmetačima

od morskih kitova i kornjača do zapanjujućih leptira, u našoj tamnoplavoj kolekciji podmetača nalazi se ponešto za svaki dom! Plava boja predstavlja dubinu i stabilnost poput oceana i neba. Tko ne bi želio donijeti ove osobine u svoju blagovaonicu! Znamo da bismo ovdje na desetke! Svi vaši prijatelji i obitelj obožavat će vaše okrugle plave podmetače! Oni će htjeti znati kako i oni mogu doći do njih! To ih čini savršenim poklonima za božić i rođendane! Vaše sređeno za godinu dana! Pogledajte sada naše kraljevsko plave podmetače!

svi naši svijetloplavi podmetači najkvalitetniji su i zato su vrlo otporni i antialergijski. Također je važno napomenuti da nećete morati brinuti zbog prljavštine na svojim mornarskim okruglim podmetačima jer su vodootporni, perivi i uvijek ćete ih održavati čistima kao prvog dana. To ih čini savršenima za obitelji s djecom jer će vaš stol izgledati fantastično godinama koje dolaze! Izgledat će potpuno novi, čak i nakon neuredne bolonjske večeri špageta! Svidjet će vam se ove tamnoplave prostirke za stol!

naš tim za korisničke usluge je jedan od najboljih! Uvijek su spremni pomoći u odgovoru na sva pitanja koja imate u plavoj podlozi! Nijedno pitanje im nije glupo, oni stvarno žele razgovarati s vama! Pošaljite im internetsku poruku ili e-poštu odmah! Nećete požaliti!

ne razmišljajte ni sekunde! Odaberite mornarski dizajn podmetača koji privlači vašu pažnju! Oni će zaista učiniti vaš dom potpuno drugačijim i pružiti mu potpuno novi život! I ne samo to, koštaju tako malo! Naručite odmah plavu prostirku za stol!

1-24 od 26 podmetači za stol