Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Format

Boja

Plasman

Crni placemati

Kako je cool crna boja! Neki mogu misliti da je to zlo, ali ovdje kod tentikera, znamo drugačije! Mi to doživljavamo kao vrhunac sofisticiranosti! Zato smo stvorili ovu crnu kolekciju podloga! Neka svi vaši prijatelji, obitelj ili bilo koji gost tijekom večere budu iznenađeni vašim originalnim posuđem. Imamo toliko crnih prostirki za stol koje možete izabrati, bit ćete zaista razmaženi! Za kraj, naš katalog neprestano raste pa se tijekom godine dodaje sve više podmetača. Kako je to strašno! Pogledajte sada naše crne okrugle podmetače!

ukrasite svoju blagovaonicu elegancijom s našim crno-bijelim podmetačima

od citata preko kornjača do sablasnog dizajna halloween-a, u našoj crno-zlatnoj kolekciji podmetača ima ponešto za svaki dom! čak imamo i neke podmetače na kojima su glazbeni vinili. Tko ne bi želio glazbeni vinil od vinila! Crna boja predstavlja sofisticiranost i tajnovitost. Tko ne bi želio donijeti ove osobine u svoju kuhinju! Znamo da bismo! Svi će se vaši gosti svidjeti vašim novim crno-bijelim prostirkama za stol! Oni će htjeti znati kako se mogu dočepati jednog poput vašeg! To su pokloni razvrstani ove godine za božić i rođendane! Pregledajte naše crne stolne podmetače odmah!

svi naši crni i srebrni podmetači izrađeni su od najkvalitetnijih materijala i stoga su vrlo otporni i antialergijski. Također je važno uzeti u obzir da su ovi sjajni proizvodi vodootporni, perivi i otporni na prljavštinu! Vaše crne prostirke za okrugli stol izgledat će baš kao da ste ih dobili prvog dana! To ih čini savršenima za obitelji s malom djecom jer će vaš stol i dalje izgledati kao nov! Svidjet će vam se ovi crni vinilni podmetači!

ne volimo se hvaliti, ali naš tim za pomoć kupcima jedan je od najboljih! Oni su tako ljubazni i uvijek su spremni pomoći u odgovoru na bilo kakva pitanja o crnim plakatima! Nijedan im je upit besmislen! Pošalji im poruku odmah!

stop! Pronašli ste uređenje kuće iz snova! Tu je, u ovoj crnoj kolekciji prostirki za stol! Vaš se dom jednostavno neće osjećati cjelovito bez njega! Sjajno su niske cijene i tako su nevjerojatne kvalitete! Praktički je zločin ne kupiti ga kod nas! Naručite odmah crni okrugli podmetač od nas!

1-14 od 14 podmetači za stol