Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Javnost

Broj ljudi

Naučne zidne naljepnice

Kolekcija fenomenalnih naljepnica za tematiku znanosti. Zidne naljepnice i naljepnice koje se odnose na svijet znanosti. Savršene naljepnice školske učionice ili idealne za dječje spavaće sobe ako budu mali znanstvenici! naljepnice s raznovrsnim zabavnim, ali i obrazovnim dizajnom i uzorcima. Volite li eksperimentirati sa svojim kućnim dekorom? Ako je tako, onda ste sigurni da ćete u ovom odjeljku pronaći nešto što će vam se svidjeti, bilo da je to ilustracija poznatog znanstvenika ili impresivan dizajn periodične tablice! Ukrasite svoje zidove ili čak i vaše elektroničke uređaje ovim naljepnicama koje su posebno dizajnirane iu raznim veličinama da se uklope u vaš potreban prostor.

o (kisik) mg (magnezij) bit će vaša reakcija kada vidite naše naljepnice.


naša kolekcija obrazovnog ukrasnog vinil čini učenje zabavno. Vaši mali znanstvenici će svaki dan naučiti nešto novo. Postoji širok izbor edukativnih naljepnica koje će zadiviti sve vaše goste i preoblikovati vaše sobe. Vaša djeca će obožavati naše zabavne, šarene dizajne

koji sadrži široku lepezu znanstvenih stvari, poput naljepnica sunčevog sustava, naljepnica periodičnih tablica , dizajna na kojima su prikazane epruvete, laboratorije, bilo što i sve što očekujete da vidite u laboratoriju! Svi su ovi dizajni jedinstveni i privlačni za oči i nadahnjuju djecu da obuku laboratorijske kapute i naočare i eksperimentiraju!

obrazovne vinile izrađene su u potpunosti po narudžbi i visoke kvalitete! Ovo nam omogućava stvaranje proizvoda koji će se bez problema uklopiti u vaš dom, laboratorij, učionicu! Pogodno za vaše zidove ili bilo koju površinu na koju želite nanijeti svoju naljepnicu. Postavlja se vrlo lako, a naš specijalni vinilni materijal otporan je na mjehuriće, što znači da nakon nanošenja više nema mjehurića. Također dizajniramo i naše naljepnice da imaju mat finiš tako da se neće ometati i uzrokovati neugodne blještave.

i naravno, kako bismo mogli zaboraviti, ako ne uspijete pronaći savršen obrazovni vinil ili poučnu naljepnicu svoje savršene veličine ili boje, onda nam se ne ustručavajte kontaktirati! Ovdje u teniskerima imamo tim za grafički dizajn koji neprestano stvara nove dizajne koji su prilagođeni baš vama. Jednostavno nam pošaljite e-poštu s vašim dizajnerskim specifikacijama ili koristite naš zgodan mrežni alat.

iskoristite i ukrasite ukrasnim naljepnicama koje će sve ostaviti zadivljene i imat ćete ukras koji će također pomoći vašim mališanima da nauče sve važne znanstvene stvari.


Naljepnica za prijenos podataka iz galaksije za teksturu za ukrašavanje površine uređaja. Samoljepljiv je, jednostavan za nanošenje i dostupan u bilo kojoj veličini.
Naljepnica za prijenos podataka iz galaksije za teksturu za ukrašavanje površine uređaja. Samoljepljiv je, jednostavan za nanošenje i dostupan u bilo kojoj veličini.
kn 30

1-24 od 77 naljepnice za zid