Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Format

Javnost

Broj ljudi

Zidne naljepnice od teških metala

Kolekcija dizajna s teškom metalnom tematikom. Razni logotipi, ilustracije i stihovi iz žanra heavy metala.

voliš li skakati na neku tešku stijenu? S ovim rasponom dizajna možete pokazati svoju strast prema ovom alternativnom glazbenom žanru. Zašto ne ukrasiti svoju spavaću sobu ili glazbenu sobu logotipima svojih omiljenih bendova? Ili čak možete postaviti ove velike i jednostavne naljepnice u svoj automobil.

ljubitelji heavy metala zasigurno vole ove naljepnice
za personaliziranje zidova i dodataka, kao i za pomoć u izdvajanju svojih prijatelja!

zašto ukrašavati naljepnice od teških metala?

ovaj glazbeni žanr nastao je sredinom šezdesetih i početkom sedamdesetih u engleskoj i sjedinjenim državama, a potječe iz blues rocka, hard rocka i psihodeličnog rocka. Pioniri ovog glazbenog stila vodili su se zeppelin, duboko ljubičasta i crna subota. Ako ste strastveni za ovu glazbu, počnite s ukrašavanjem i stvorite svoj glazbeni kutak s našim originalnim naljepnicama.

dodir osobnosti za računalom, telefonom ili zidovima i prozorima. U ovom katalogu ćete pronaći naljepnice od teških metala s dizajnom od iron maiden, ac / dc, barón rojo, kiss ili metallica. Velika raznolikost dizajna tako da možete imati jedinstvenu atmosferu.

ako ne možete pronaći zidnu naljepnicu koju tražite, slobodno nas kontaktirajte. Imamo tim dizajnera koji može stvoriti jedinstveni dizajn za vas. Svi su proizvodi izrađeni po mjeri tako da imate naljepnicu koja se savršeno uklapa u vaš zid ili površinu.

imamo više od 40 boja za jednobojne proizvode, a proizvodi u više boja su puni života i živopisnih boja.
 
premium dizajn koji će savršeno ispuniti vaša očekivanja. Vaši će prijatelji biti zadivljeni vašim novim ukrasom i imat ćete ukras po vašoj želji.

1-17 od 17 naljepnice za zid