Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Javnost

Broj ljudi

Superherojske naljepnice za zidove

Kolekcija dizajna nadahnutih superherojima , muškarcima i ženama. Idealno za uređenje spavaćih soba i područja za igru za djecu koja vole akciju. Priuštite svojoj djeci jednom od naših superherojskih naljepnica i stvorite savršenu atmosferu za igru i učenje. Učinite da se vaše dijete osjeća kao omiljeni suprug superheroja! Pogodno za sve uzraste.

ako niste pronašli određeni dizajn superheroja, obratite nam se i mi ćemo stvoriti personaliziranu naljepnicu za vas! Svi naši naljepnice se lako nanose i ne uklanjaju ostatke nakon uklanjanja.

stvorite ugodnu atmosferu u svojoj kući pomoću ovih naljepnica koje lako mogu transformirati dosadne i beživotne prostore. Djeca će uživati provoditi vrijeme u svojim sobama uz ove naljepnice koje donose karakter i život.

kakve ću naljepnice za superheroje pronaći?


široka kolekcija dizajna koje možete personalizirati s imenom vaše djece tako da imaju prostor po mjeri , ostavljajući iza sebe dosadne bijele i monotone zidove. Ovi proizvodi vam omogućavaju da date dodir boja i ispunite najmanju sobu životom.

batman naljepnice , dječje naljepnice s početnim najmanjim imenom u kući, simulirajući simbol supermana i superherojskih vinila s imenom kako biste personalizirali proizvod... Najbolji način ukrašavanja bilo koje sobe, postoji širok izbor dizajniraju različite teme i različite stilove, tako da možete pronaći onaj koji najbolje odgovara najmanjoj sobi.

superherojske naljepnice se vrlo lako nanose tako da unutra nema mjehurića, integriraju se i savršeno se stapaju u zid. Proizvodi su u cijelosti izrađeni po mjeri, ovisno o veličini odabira i boji jednobojnih proizvoda. Jednobojni proizvodi imaju paletu više od 40 boja, tako da možete imati boju koja najbolje odgovara dekoru koji tražite za svoj zid.

natjerati najmanje iz kuće da sudjeluju u odabiru svojih ukrasnih naljepnica superheoresa , na taj će način voljeti odabrati svoj novi ukras i veselit će se što će ga moći postaviti i početi uživati u novom dekorativnom stilu koji koju ste odabrali zajedno.

sve prostorije u vašoj kući zaslužuju lijep, ekskluzivan i originalan ukras u kojem možete provesti onoliko sati koliko želite, a da vam ne dosadi, ljepljivi proizvodi se mogu lako mijenjati, obnoviti dekoraciju sobe i prilagoditi je dobi od više mališana. To je pristupačan proizvod koji stvara veliki učinak kada ga stavite bez potrebe za velikim ekonomskim prosijavanjem.

kod tenstkera imamo dizajnerski tim koji može stvoriti naljepnicu koju tražite. Ako već imate dizajn koji želite napraviti na vinilu, ne ustručavajte se kontaktirati nas kako bismo dobili vašu unikatnu naljepnicu koju nitko drugi neće imati, i to će sve ostaviti zadivljene.

8 / 10

2 Ocjene

Prilagodite našoj djeci zidnu naljepnicu superheroja prilagođenu bilo kojem tekstu po izboru. Dostupan je u potrebnim veličinama i samoljepljiv je.
Prilagodite našoj djeci zidnu naljepnicu superheroja prilagođenu bilo kojem tekstu po izboru. Dostupan je u potrebnim veličinama i samoljepljiv je.
Personalizirano
kn 20

1-24 od 47 naljepnice za zid