Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Format

Javnost

Broj ljudi

Naljepnice stijena

Kolekcija dizajna nadahnutih rock glazbom. Glazbeni stil rođen 50-ih s umjetnicima kao što su elvis presley i drugi.

fantastičan izbor poznatih tekstova rock pjesme , portreti popularnih umjetnika i logotipi bendova. Ljubitelji rock and rolla sigurno su razmaženi zbog izbora s ovim impresivnim rasponom.

pustite rock legende iz prošlosti uživo tako što ćete ove naljepnice postaviti kao podebljani prikaz na zidove ili u manjim dimenzijama kako biste prilagodili svoj glazbeni pribor. Izvrsno za tinejdžerske spavaće sobe ili glazbene studije.

kakve ću naljepnice za stijene naći?

širok izbor dizajna, od slika velikih glazbenih skupina do rock stihova ili amblema benda. Sigurno ćete pronaći ukrasnu naljepnicu koju tražite, u slučaju da je ne možete pronaći, ne ustručavajte se komentirati, imamo tim grafičkih dizajnera koji mogu stvoriti ekskluzivni proizvod za vas. sve naljepnice za zidne stijene izrađene su po narudžbi tako da se mogu prilagoditi vašim potrebama i veličini.

sada je vrijeme da svom domu date poseban dodir, kreirate sobe koje želite prema vašim potrebama, stvorite prostor u kojem možete ostati onoliko sati koliko želite, a da vam nikada ne dosadi ukrašavanje. Personalizirajte pribor tako da bude jedinstven i po vašoj želji.

naše ukrasne naljepnice su prvokvalitetne, lako ih se postavlja tako da tijekom nanošenja ne ostanu mjehurići. Imaju i mat završni sloj, tako da se izvrsno stapaju s površinom na koju ih lijepite, otpornom izvana i vrlo izdržljivom. Rock stikere su sjajne i svaki će se rocker osjećati identificiranim.

rock naljepnice obilježit će vaš stil ukrašavanja i vašu omiljenu glazbu, svima će dati do znanja što slušate, koji je vaš omiljeni bend. Napravite valjanje kamenja ili logotipa heroja tišine na stijenskim stijenama, nabavite pokrivanje klasičnih batlova križanjem prijelaza za pješake s engleskom zastavom i mnogih drugih poput kraljice, cik-caka, poljupca, linkin parka, čarobnjaka oz ili ekstremnog.

nikada nećete požaliti zbog svog novog ukrasa, dat ćete svoju interijernu osobnost i svi oni koji ga vide voljet će!
Stilska naljepnica za stihove koja ilustrira nekoliko riječi iz pjesme, liverpool grupe, beatlesa.
Stilska naljepnica za stihove koja ilustrira nekoliko riječi iz pjesme, liverpool grupe, beatlesa.
kn 60
Za ljubitelje rock'n roll glazbe ili za one koji žele prilagoditi naljepnicu nazivu svog benda, tenstickers vam donosi ovu rock naljepnicu.
Za ljubitelje rock'n roll glazbe ili za one koji žele prilagoditi naljepnicu nazivu svog benda, tenstickers vam donosi ovu rock naljepnicu.
Personalizirano
kn 40

1-24 od 91 naljepnice za zid