Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Format

Javnost

Broj ljudi

Naljepnice za riblje zidove

ukrasni riblji vinil , fenomenalni dizajni koji će vaše zidove, namještaj ili bilo koju površinu učiniti jedinstvenom i privlačnom za oči. Pronaći veliku paletu dizajna, pogodnih za svu publiku. Dajte svom domu novi izgled, dodajte karakter dječjoj sobi, dnevnom boravku ili kuhinji.

cool dizajni ribe za vas i vaš dom!


imamo toliko nevjerojatnih dizajna unutar ove izvanredne kolekcije, koja se sve više i više ažurira. Vaša djeca će apsolutno obožavati svoje nove naljepnice za ribu. Nadahnite ih za kreativnost, s njima će moći stvarati priče o ribama i njihovim vodenim pustolovinama. Neki od dizajna mogu se personalizirati s imenom, tako da je to puno više osobno i zabavno za vas i vašu obitelj.
od pojedinačnih naljepnica, pakiranja s više riba, od zlatnih ribica, koi šarana do bilo koje druge ribe koju možete zamisliti! Tako ćete moći pronaći svoj savršeni ribarski dekolte za ukrašavanje vašeg doma. I naravno, ove se mogu zaglaviti bilo gdje u vašem domu, na zidovima, prozorima, hladnjaku, popis se nastavlja i nastavlja!

imamo tim za grafički dizajn koji neprestano proširuje katalog tako da možete kupiti svoju idealnu naljepnicu za riblje zidove , iako možemo za vas kreirati prilagođeni dizajn ako ne možete pronaći ono što biste željeli! Samo nam morate poslati e-poštu i javite nam što želite, potpuno novi originalni dizajn ili možda malu izmjenu jedne od naših naljepnica iz kataloga!

svi naši vinilni proizvodi napravljeni su u visokoj kvaliteti, tako da se bez problema i problema mogu zalijepiti na vaše zidove. Imamo više od 50 boja za jednobojni vinil i višebojni vinil, a sve izvrsne kvalitete boja. Naše su naljepnice živopisne i vrlo trajne. Svi naši ljepljivi proizvodi otporni su na stvari poput kiše, vjetra itd. I lako se peru, jednostavno obrišite vlažnom krpom.

dajte svom domu odmah malo vremena i zaboravite na dosadne zidove zidova. Naše su naljepnice elegantne, izdržljive i originalne, tako da možete lako transformirati svoj dom. Ukrašavanje ukrasnim vinilima super je, i ostavit će zadivljujuću atmosferu u vašim sobama!
velika raznolikost koju ćete sigurno voljeti. Pregledajte ovu kolekciju, a sadrži mnoštvo šarenih i zabavnih dizajna kojima ćete dati osobnost vašim zidovima i imati dom u potpunosti po vašem ukusu!

1-24 od 335 naljepnice za zid

Pomoću alata za filtriranje smanjite broj rezultata