Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Pričesti zidne naljepnice

kolekcija naljepnica za zajedništvo. Sjajni dizajni za ukrašavanje zidova na dječjoj zabavi ili za nadopunu poklona s imenom i žigom koji želite staviti.

proizvodi za zajedništvo izgledat će sjajno, pružit će osobnost ukrasima i zidovima na koje ih odlučite postaviti. Zahvaljujući njima zabava će se u potpunosti prilagoditi vašem djetetu.

sjajni nacrti za prvo zajedništvo


kvalitetan proizvod, jednostavan za ugradnju i mat finiš. Sjajne značajke koje ćete pronaći u svim tenvinilo proizvodima, kao i u naljepnicama za pričest.

imamo posebne dizajne na koje možete unijeti svoje ime ili datum. Dječaci i djevojke bit će oduševljeni i možete stvoriti naljepnicu prilagođenu vašim potrebama. naljepnice za zajedništvo s velikim brojem naljepnica, tako da možete dati osobnost svim predmetima. Na raspolaganju imamo mnogo različitih veličina, a također možemo stvoriti i naljepnicu prema vlastitim veličinama!

ako ne pronađete dizajn koji tražite, ne ustručavajte se kontaktirati nas, možemo stvoriti dizajn prilagođen vama, naš tim dizajnera svakodnevno proširuje ovu temu i možemo stvoriti vlastiti ili napraviti prilagodbe bilo kojeg od ih.

naljepnice i naljepnice za pričest prilagođavaju se vašim potrebama , izrađuju se prema vašoj želji, tako da imate potpuno jedinstveni proizvod za sebe. Ovaj će vam proizvod omogućiti da stvorite jedinstvenu atmosferu i osobnost po sniženoj cijeni i stvorite veliki utjecaj.

pronađite veliki broj dizajna, jednobojnih proizvoda ili proizvoda u punoj boji, modernih ili vintage, ovisno o tome kako želite ukrasiti zabavu. Prva pričest se vrši samo jednom i to mora biti jedinstven događaj!

naši naljepnice za pričest pogodni su za postavljanje vani, na prozorima, automobilima ili bilo kojoj ravnoj površini. Vrlo se lako čiste vlažnom krpom. Idealan proizvod za zabavu koja će sve goste ostaviti zadivljene visokim stupnjem personalizacije i ekskluzivnosti. Kupite naljepnice za zajedništvo svoje djece, svidjet će im se i htjet će ih lijepiti na bilo koju površinu.
Personalizirajte ime na našem zajedničkom poklonu predstavlja naljepnicu. Navedite naziv potreban za dizajn u tekstnom polju. Lako se nanosi.
Personalizirajte ime na našem zajedničkom poklonu predstavlja naljepnicu. Navedite naziv potreban za dizajn u tekstnom polju. Lako se nanosi.
Personalizirano
kn 20

1-2 od 2 naljepnice za zid