Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Format

Javnost

Broj ljudi

Zidne naljepnice s kredom

Fantastična kolekcija dizajna naljepnica na ploči - idealna za ukrašavanje bilo kojeg dijela vašeg doma ili ureda! naljepnice s kredom su nešto što ima toliko smisla - za nas u teniskerima to je bila travestija da u nekom formatu još ne postoji! Pa, to postoji sada i izgleda sjajno kao išta u cijelom svijetu, jer je naš nevjerojatan tim dizajnera učinio sve što može kako bi stvorio nevjerojatan izbor proizvoda upravo na toj temi! I ne mislim to oni i ne mogu izgledati apsolutno fantastično: naravno, glavni cilj je korisnost, no ljepota nije nešto što se ikad može zanemariti prilikom kupovine naljepnica na ploči i sigurno je ovdje ne zanemarujemo!

stil i supstanca s našim naljepnicama na ploči

pisanje na naljepnicama pruža mnogo više od stvarnih ploča - toliko jednostavnije nanošenje, fleksibilnije mjesto na kojem mogu ići, toliko ljepši izgled i svjetlije! što biste više mogli poželjeti! Raznolikost stilova koje nudimo je velika - od životinjskih oblika, do naljepnica na ploči kalendara , do gotovo svega između - ovdje biramo stil i supstancu, na tenkistima!

što je više, ako ne budete mogli pronaći savršenu naljepnicu c halkboard-a za vas, onda molim vas, ne brinite! Nudimo kompletnu i sveobuhvatnu uslugu prilagođavanja, tako da nam jednostavno morate poslati dizajn, a mi ćemo raditi na tome kako ga pretvoriti u vinil ploče vaših snova! A mogućnosti prilagodbe se tu ne završavaju - zamislite da vam se sviđa dizajn koji vam se sviđa, ali možda želite nešto promijeniti u vezi s tim - možda želite dodati neki tekst, možda želite ukloniti neki tekst, možda želite napraviti neznatna promjena veličine ili boje? Nema problema! Mi smo spremni učiniti sve što je potrebno za stvaranje savršenog proizvod za vas! Jednostavno nam pišite na %year% s bilo kakvim dizajnerskim zahtjevima i mi ćemo vam pomoći!

i, ako vam treba još uvjeravanja, samo se sjetite klasične oznake kvalitete koju pružaju naši zidni naljepnice na ploči - izuzetna jednostavnost nanošenja, fantastična dugotrajnost (važno za naljepnicu na ploči), 15-godišnji vijek trajanja i neizmjerna prednost ostavljanja apsolutno bez oštećenja ili ostatke nakon uklanjanja! što biste više mogli poželjeti?

1-24 od 103 naljepnice za zid