Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Javnost

Broj ljudi

Ostale naljepnice za zidne događaje

Kolekcija naljepnica savršenih za proslavu različitih događaja i praznika tijekom cijele godine. Dostupno u mnogim veličinama i bojama!

koristite naljepnice prozora u svom poslu kako biste oglašavali prodaju i promocije za proljeće , ljeto , uskrs i naravno crni petak! Ili ih dodajte u svoj dekor kuće kako biste proslavili majčin dan i očev dan.

svi naši dizajni izrađeni su od visokokvalitetnog vinila i super su jednostavni za nanošenje bez ostavljanja ostataka prilikom uklanjanja.

slaviti događaje i praznike bolje nego bilo tko drugi


ako ne pronađete točan dizajn koji ste tražili, ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila na info@tenstickers. Co. Uk i mi ćemo stvoriti dizajn prilagođen vama. Naš tim dizajnera svakodnevno proširuje ovu temu i možemo izraditi vaše personalizirane naljepnice za zidne praznike ili napraviti prilagodbe bilo kojeg od njih. Ovaj će vam proizvod omogućiti da stvorite jedinstvenu atmosferu i osobnost po sniženoj cijeni i stvorite veliki utjecaj.

pronađite veliki broj dizajna, jednobojnih proizvoda ili proizvoda u boji, modernih ili vintage boja, ovisno o tome kako želite ukrasiti svoje mjesto ili trgovinu!
prikladni su za postavljanje vani , na prozorima, automobilima ili bilo kojoj ravnoj površini. Vrlo se lako čiste vlažnom krpom. Idealan proizvod za zabavu koja će sve goste ostaviti zadivljene visokim stupnjem ekskluzivnosti ili pred prodavaonicom.
Ova zidna naljepnica veselog patuljaka zabava je u okruženjima s djecom ili na zidovima sobe vašeg djeteta.
Ova zidna naljepnica veselog patuljaka zabava je u okruženjima s djecom ili na zidovima sobe vašeg djeteta.
kn 20

1-24 od 131 naljepnice za zid