Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Stil

Format

Broj ljudi

Zidne naljepnice oktoberfest

Zbirka naljepnica oktoberfesta. Zidne naljepnice s ilustracijama piva , lederhosena i općim ukrasom oktoberfest! Unesite duh najpoznatijeg njemačkog festivala u svoj dom! Ukrašavajući ideje kako bi se slagale s jednim od najpopularnijih festivala na svijetu. Tisuće posjetitelja iz cijelog svijeta dolazi svake godine u munchen zbog oktoberfesta. Donesite kući oktoberfest jednom od naših fantastičnih naljepnica.

naše oktoberfest naljepnice su proizvodi visoke kvalitete i na njih se vrlo jednostavno lijepi. Možete dodati lopaticu u košaricu kako biste je pravilno postavili. Ima i mat finiš.

iznenadite svoje goste i priredite najbolju zabavu oktobarfest


naše naljepnice za oktoberfest su mnoge, tako da možete dati osobnost svim predmetima. Na raspolaganju imamo mnogo različitih veličina, a također možemo stvoriti i naljepnicu prema vlastitim veličinama!

ako ne pronađete dizajn koji tražite, ne ustručavajte se kontaktirati nas, možemo stvoriti dizajn prilagođen vama, naš tim dizajnera svakodnevno proširuje ovu temu i možemo izraditi vaš personalizirani listopadski zidni naljepnicu ili napraviti prilagodbe bilo kojeg od njih. Ovaj će vam proizvod omogućiti da stvorite jedinstvenu atmosferu i osobnost po sniženoj cijeni i stvorite veliki utjecaj.

pronađite veliki broj dizajna, jednobojnih proizvoda ili proizvoda u punoj boji, modernih ili vintage boja, ovisno o tome kako želite ukrasiti našu oktoberfest zabavu!
prikladni su za postavljanje vani , na prozorima, automobilima ili bilo kojoj ravnoj površini. Vrlo se lako čiste vlažnom krpom. Idealan proizvod za zabavu koja će sve goste ostaviti zadivljene visokim stupnjem ekskluzivnosti.

1-12 od 12 naljepnice za zid