Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Format

Javnost

Broj ljudi

Edukativne zidne naljepnice

Kolekcija obrazovnih naljepnica i naljepnica. Različite dizajne uključujući; tablice množenja vremena , dani u tjednu, vladari brojila, brojevi , karte svijeta i još mnogo toga. Idealno za ukrašavanje dječjih spavaćih soba ili školskih učionica.

želite ukrasiti na način koji će koristiti vašoj djeci? Ovaj raspon dizajna omogućuje vam da uljepšate bilo koju prostoriju, a istovremeno dodajete obrazovni element. šarene i privlačne naljepnice koje će privući dječju pozornost.

idealne naljepnice za školske učionice kako bi ih se istaknule i preobrazile iz dosadnih i dosadnih. Zašto koristiti knjige za podučavanje svoje djece kad možete umjesto njih koristiti ove zabavne naljepnice!

koje ću naljepnice za obrazovanje i ukrasne naljepnice pronaći?


postoje razne obrazovne naljepnice za vašu djecu ili za škole , pokažite im što je sunčev sustav, planete i koliko su udaljeni od sunca, čine znanost zabavnom i originalnom.

ukrašavanje zidova pravilima učionice, knjižničnim ili kućnim pravilima, potičući ih da uče engleski jezik. Ukrasite oblacima pojmova o vrijednostima i misiji obrazovnih centara ili prikažite kontinente i oceane kroz vrlo zabavne i šarene karte.

kreirajte pravila o domaćinstvu iz dana u dan, činite to na drugačiji i jedinstven način obojenim obrazovnim vinilama koji potiču dobro ponašanje, skupljate igračke, pomažete kod kuće, poštujete ili se uvijek pozdravite i pozdravite. Male navike koje će se djeci mijenjati i prilagođavati.

neka nauče tablice množenja ili periodične tablice s zabavnim edukativnim naljepnicama , tako da ih uvijek mogu vidjeti na zidu svoje sobe. Oni će obavljati svoje zadaće, a istovremeno ćete u kući davati dodir osobnosti.

naše naljepnice izrađene su u potpunosti po mjeri i na zahtjev, to nam omogućava izradu proizvoda tako da budu u potpunosti integrirani u zid vašeg doma ili na površinu koju želite prema vašim potrebama. Vrlo lako se nanosi tako da unutar nanošenja ne budu mjehurići i mat mat premaz kako bi se izbjegli refleksije.

ako ne možete pronaći obrazovni naljepnicu koju tražite ili edukacijsku naljepnicu prema vašim karakteristikama, ne ustručavajte se kontaktirati nas, imamo tim za grafički dizajn koji neprestano stvara nove dizajne za sve ukuse i stilove.

ukrasite svoje mjesto ukrasnim naljepnicama koje će sve ostaviti zadivljene.
Ukrasite spavaću sobu svog djeteta ovom fantastičnom naljepnicom za zidove s drvenim abecedom! Nula ostatka nakon uklanjanja.
Ukrasite spavaću sobu svog djeteta ovom fantastičnom naljepnicom za zidove s drvenim abecedom! Nula ostatka nakon uklanjanja.
kn 20

1-24 od 100 naljepnice za zid