Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Format

Javnost

Broj ljudi

Vole zidne naljepnice

Volite tematske dizajne za koje smo sigurni da ćete se zaljubiti. Kolekcija naljepnice i naljepnice povezane s ljubavlju. Parovi, ljubavnici, brak i još mnogo toga. Romantični citati i fraze. Idealno za prilagodbu vaš dom, ured ili dodatna oprema. Naša široka paleta ljubavnih zidnih umjetničkih naljepnica savršene su za ukrasne svrhe, ali i za poklon svojim najmilijima. Dajte im nešto čega će se zauvijek pamtiti i njegovati zauvijek! Stvorite vrlo romantične zidne naljepnice i nezaboravno iskustvo s jednom od naših ljubavnih tematskih zidnih naljepnica. Sigurni smo da će vam se svidjeti naš dizajn. Imamo toliko boja i uzoraka. Srca, ruže, citati i sve što se može sjetiti vezano uz ljubav naći ćete u ovoj zapanjujućoj kolekciji napravljenoj samo za vas!

zar ne voliš samo ljubav?


kome sada treba cvijeće kad postoje tako lijepe naljepnice za zidove ljubavi? Svidjet će vam se još više kada vam kažemo da ovdje kod tenkista osiguravamo da uvijek koristimo najkvalitetniji materijal! Vinil koji koristimo također je otporan na kidanje, promjene boje, stvaranje i nabori, tako da ne morate biti zabrinuti zbog takvih problema! Sad se brineš zbog mjehurića? Ne krivimo te, to mora biti jedan od najvećih neprijatelja naljepnica. Ali... Pogodi što? Naš nevjerojatni vinil je zapravo mjehurić.

naši se proizvodi doslovno mogu zaglaviti bilo gdje, automobilima, zidovima, prozorima, namještajem, hladnjakom! Mogućnosti su beskrajne. Volimo osigurati da svi i svaka soba ima mogućnost dobiti vlastitu naljepnicu bez obzira na mjesto primjene vaše naljepnice. Zbog naše strasti da napravimo savršenu naljepnicu za vas, imamo i ogroman asortiman veličina i boja! Tako da ne brinite što ćete se zaglaviti sa samo nekoliko opcija za veličinu i boju! Oh, i kako mogu zaboraviti, u ovoj kolekciji moći ćete pronaći toliko različitih stilova, od elegantnih, minimalističkih, svijetlih i zabavnih, do super cheesy, sve to imamo.

ako niste pronašli idealni ljubavni naljepnicu koju ste tražili, možete nas kontaktirati i mi ćemo napraviti personaliziranu naljepnicu samo za vas! Samo nam pošaljite e-mail na info@tenstickers. Co. Uk s vašim uzorkom, bojama i veličinama i odmah ćemo početi raditi na vašem dizajnu! Ako smatrate da brinete zbog troškova, ne brinite da koštaju cijene uzorka kao naše standardne kataloške naljepnice!

Ispričajte svoju fantastičnu naljepnicu apsolutnu ljubav prema svom partneru! Popusti na raspolaganju. Prijavite se za 10% popusta
Ispričajte svoju fantastičnu naljepnicu apsolutnu ljubav prema svom partneru! Popusti na raspolaganju. Prijavite se za 10% popusta
kn 20

1-24 od 349 naljepnice za zid

Pomoću alata za filtriranje smanjite broj rezultata