Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Format

Javnost

Broj ljudi

Naljepnice za zidne pribor

Kolekcija dizajna nadahnutih posuđem i priborom. Ilustracije i siluete posuđa kao što su noževi, žlice, vilice i još mnogo toga.

ova velika paleta naljepnica idealna je za ukrašavanje vaše kuhinje kod kuće, ili čak i vašeg restorana ili kafića. kreativni dizajni koji vašem prostoru mogu dati originalni izgled odmah. Sve se naljepnice lako nanose i uklanjaju bez ostavljanja ostataka.

možete čak izabrati između izbora inovativnih naljepnica sata posuđa u više različitih dizajna koji vam odgovaraju. Smjestite nešto drugačije u vaš dom ili posao kako bi vaši gosti uživali.


kakve ćete kuhinjske potrepštine naći?


ova tema ima veliku raznolikost stilova dizajna i raznolike proizvode, sve povezane sa svijetom kuhanja. Od originalnog posuđa ili ilustracija i za kuhare, pokrivene kako bi se pokazalo da u svakoj ladici postoje sjajne fraze koje daju osobnost vašem mjestu.

hoće ukras
n s naljepnicama kuhinjskih pomagala izgledaju lijepo?


naljepnice kuhinjskog posuđa su elegantne i omogućiti će vam dašak vašeg lika i karaktera , vrlo je važno da jedno od mjesta na kojima provodite toliko sati dnevno i bude uređeno po vašem ukusu. Uvijek biti udoban.

nećete požaliti zbog novog ukrasa i zadivit ćete sve svoje goste. Ukrasne naljepnice za kuhinjsko posuđe omogućuju vam originalni novi ukras po sniženoj cijeni.

izrađene su od visokokvalitetnih materijala i vrlo se lako nanose tako da tijekom nanošenja ne budu mjehurići, savršeno se integriraju s vašom površinom, a jednobojne naljepnice imaju više od 49 boja koje ste odabrali tako da možete pronaći onu koja najbolje integrira i stapa se na vašem zidu.

naljepnice za kuhinjsko posuđe stvorit će izgled kakav ste oduvijek željeli i koji zaslužujete, oni su veličanstven proizvod za stvaranje osobnih prostora i koji vam nikada neće dosaditi više sati koje provedete, kombinirajte ove naljepnice s drugim temama ili kategorijama i stvorite super i jedinstven sastav!
Naljepnice - idealne za kuhinju ili radnu trgovinu. Dostupno u raznim veličinama
Naljepnice - idealne za kuhinju ili radnu trgovinu. Dostupno u raznim veličinama
kn 20
Sjajni sat s dizajnom tematske izrade kave iz naše kolekcije umjetničkih naljepnica za kavu za ukrašavanje vašeg doma ili ureda.
Sjajni sat s dizajnom tematske izrade kave iz naše kolekcije umjetničkih naljepnica za kavu za ukrašavanje vašeg doma ili ureda.
kn 90

1-24 od 91 naljepnice za zid