Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Stil

Javnost

Broj ljudi

Jazz i blues zidne naljepnice

Kolekcija dizajna inspiriranih jazz i blues glazbom. Ekskluzivni i originalni dizajni nadahnuti žanrovima koji potječu iz afroameričkih zajednica krajem 19. Stoljeća.

srodne naljepnice
s portretima vaših omiljenih jazz i blues glazbenika poput dukea ellingtona, odmora billie i bennyja goodmana. Odaberite između raznih naljepnica sa slikama ikonskih umjetnika koji su utjecali na ovaj popularni žanr. Ili čak stavite neke od njihovih najpoznatijih tekstova na svoj zid.

visokokvalitetne naljepnice koje se lako primjenjuju bilo gdje. Idealno za spavaće sobe ili vlastiti osobni glazbeni studio kod kuće.

jazz i blues naljepnice za ukrašavanje!

širok izbor za kreiranje vašeg jazzovskog kuta, davanje osobnosti vašem poslu ili glazbenom prizoru s drugačijim dodirom koji nitko drugi neće imati. jazz naljepnice mogu se postaviti na zidove, namještaj, prozore, vozila ili uređaje prema osobnom stilu.

pronađite dizajne s tekstovima, ilustracije vokalista i instrumentalista poput roberta johnsona, johna leea kukera. Siluete saksofonista ili trubača. širok izbor ukrasnih naljepnica za jazz i blues. Jedinstven i jedinstven stil glazbe koji milijuni ljudi slušaju svakog dana.

ako ne možete pronaći naljepnicu za jazz ili blues koju tražite, slobodno nas kontaktirajte, imamo tim za grafički dizajn koji može stvoriti umjetničko djelo koje želite prema vašim specifikacijama i potrebama , veličini i željenoj boji, tako da imate jedinstveni proizvod.

blues i jazz naljepnice lako se postavljaju, tako da unutra nema mjehurića. Savršeno se uklapaju u vaše zidove i vrlo su estetski. Imaju mat finiš kako bi se izbjegle refleksije sa svjetlošću iznutra ili izvana.

došlo je vrijeme za promjenu ukrasa , za stvaranje ugodnog prostora ili kuće u kojem možete provesti onoliko sati koliko želite, a da vam ne dosadi.

imate izbor između više od 40 boja jazz i blues naljepnica za jednobojne proizvode. Za proizvode u više boja, izrada je izvrsna, boja je živa i potpuno će promijeniti atmosferu vaše sobe. Veličina se može odabrati prema vašim potrebama, tako da odgovara površini koja vam je potrebna.

nadopunite uređenje svog doma drugim proizvodima ili drugim temama koje će vam pomoći stvoriti ugođaj kakav želite. Naljepnica se lako uklanja ili ljušti, ne ostavlja tragove na zidu i na taj način omogućava dekoraciju da se mijenja brzo i jednostavno.

1-20 od 20 naljepnice za zid