Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Format

Javnost

Broj ljudi

Naljepnice za ispis

Kolekcija naljepnice za ispis s različitim dizajnom tiska. Idealno za pružanje karakterističnog, osobnog i živopisnog dodira vašem domu ili poslu. Cvjetni, geometrijski, uzorci i dječji dizajni.

ako želite na originalan i kreativan način ispuniti prazan prostor u svom domu, onda su ove naljepnice za ispis savršene za vas. praktične naljepnice za ispis koje se mogu lako nanijeti i ukloniti bez ostavljanja ostataka.

sigurno ste pronašli dizajn printa koji odgovara sobi koju želite ukrasiti. idealno naljepnice za ispis u vašoj sobi koje želite prekriti bez bojenja.

veliki katalog od preko stotinu dizajna koje možete prilagoditi i promijeniti veličinu tako da imate proizvod koji odgovara vašoj površini.
možete ih postaviti na bilo koju glatku površinu, na zidove, namještaj, staklo, prozore, dodatke poput konzola, bicikala ili automobila. Proizvodi su s vanjske strane otporni i mogu se lako očistiti vlažnom krpom.


kakav ću stil tiskanih naljepnice za ispis?


ljepljive naljepnice za efekt drva za obloge namještaja, vrata ili zidova. Cvjetni dizajn koji će zadiviti sve koji posjetite i ispunit će vaše mjesto životom i osobnošću. Imitacija i tekstura učinak opeke ili betona, idealna za pružanje vašem zidu rustikalnom stilu.
ploče ne služe samo zidovima ili vratima, već možete i namještaju dati sloj za pojačanje dok ga ukrašavate i stvarate jedinstven i ekskluzivan prostor. Naljepnice za ispis su u rasponu od dječje teme do odraslih, tako da možete dodati osobnost u bilo koju sobu u kući, ne ostavljajući mjesta iza sebe.
ako ne možete pronaći ispisani vinil, možete nas kontaktirati. Kod tenstkera imamo tim za grafički dizajn koji izrađuje željenu otisnutu zidnu naljepnicu ili možete prilagoditi jedan od proizvoda u katalogu. Samo morate obavijestiti što želite, boju i dimenzije da biste to mogli učiniti.
vrijeme je za stvaranje željene kuće ili prostora. Jedini način je da se ukrasite po svom ukusu i stvorite prostor u kojem možete provesti onoliko sati koliko želite i gdje se nikada nećete požaliti. Volimo za vas izraditi ukrasni vinil s otiscima.
Ukrasna naljepnica koja ilustrira umjetnički kišobran. Vrhunski decal za ukrašavanje bilo koje sobe kod kuće.
Ukrasna naljepnica koja ilustrira umjetnički kišobran. Vrhunski decal za ukrašavanje bilo koje sobe kod kuće.
kn 30

1-24 od 153 naljepnice za zid