Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Format

Javnost

Broj ljudi

Naljepnice za hranu

Kolekcija dizajna s temom hrane. Naljepnice i naljepnice za vašu kuhinju. Sočna, svježa i sočna jela. recepti iz cijelog svijeta.

jesi li strastven prema hrani? Kako o ukrašavanju zidova svoje sobe ili dnevnog boravka nekim naljepnicama za hranu? Zvuči zabavno, zar ne? Učinimo to onda!

učinite da vaša kuhinja izgleda kao najbolja na svijetu pomoću nekih naših prekrasnih vinilnih naljepnica koje se isporučuju u raznim bojama i veličinama. Naš čitav asortiman naljepnica hrane omogućuje vam da dodate taj "vodeni" dodir vašim zidovima.

kakve ću naljepnice hrane pronaći?


stvorite prostor u kojem možete ostati koliko god sati želite, u kojem vam ne dosadi zidovi, zabavni prostor s osobnim dodirom po vašem ukusu

asortiman dizajna na ovu temu vrlo je širok, pronađite idealne dizajne za ukrašavanje zidova vaše kuhinje proizvodima vezanim uz gastronomiju , sjajne granice hrane s crvenom bojom, prozirni proizvodi koji daju dašak osobnosti prozorima ili vratima, dizajnu sjajnim tekstovima kako biste osobno dotakli bilo koji kutak, posebnim receptima kako osobnom stilu dati svoju omiljenu sobu, motivirajući izraze za kuhanje i zdravu prehranu.

naljepnice za hranu vrhunski su proizvod, jednostavne su za ugradnju tako da nemaju mjehuriće i imaju mat finiš.

ostavljaju iza sebe jednobojne, dosadne sobe bez osobnosti. Ovaj proizvod vam omogućava novi ukras, vrlo živopisne proizvode koji će vas ispuniti životom i dati dubinu sobi, bez velikog financijskog prolivanja ili reformi.

naljepnice za hranu s frazama , ilustracije za hranu ili voće možete postaviti na bilo koju glatku površinu , vaš će frižider imati jedinstveni stil, na pult stavite vinilni hranu, vrata ili prozore vašeg ormara. Možete ih postaviti bilo gdje, sve dok je površina glatka i ravna.

svidjet će vam se nova dekoracija i zadivit će sve vaše goste, ukoliko ne pronađete naljepnicu za vinil ili hranu koju tražite, ne ustručavajte se kontaktirati nas, imamo tim za grafički dizajn koji neprestano stvara nove dizajne za sve kolekcije, možete stvoriti i dizajn napravljen za vas.


učinite svoj dom posebnim mjestom, s naljepnicama za hranu možete dobiti nevjerojatan i jedinstven prostor.

Svi volimo burger iz mcdonalda ili piletinu iz kfc-a! Svoj dom možete ukrasiti ovim dizajnom iz naše kolekcije naljepnica za pločice.
Svi volimo burger iz mcdonalda ili piletinu iz kfc-a! Svoj dom možete ukrasiti ovim dizajnom iz naše kolekcije naljepnica za pločice.
kn 40
Zidne naljepnice - naljepnice - ilustracija četiri ukusna i ukusna cupcakesa na kojima su prekrivene trešnjama, špricama i srcem.
Zidne naljepnice - naljepnice - ilustracija četiri ukusna i ukusna cupcakesa na kojima su prekrivene trešnjama, špricama i srcem.
kn 30

1-24 od 234 naljepnice za zid