Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Format

Javnost

Broj ljudi

Zidne naljepnice za glavu

želite dodati taj završni dodir svojoj spavaćoj sobi? Ne tražite dalje od ove fantastične kolekcije jedinstvenih i originalnih dizajna našeg talentiranog tima ovdje na tenstickers - dizajni koji bi bili savršeni na vašem uzglavlju! naljepnice uzglavlja kod glave tek su nedavno ušle u modu, što znači da uistinu možete doći ispred krivulje pretraživanjem naše kolekcije - mi na tenkistima uvijek postavljamo trendove, pa zašto ne biste htjeli skočiti na taj autobus? Prije nego što smo se predomislili, na internetu je bilo malo nedostatka naljepnica od uzglavlja koje su dostupne na internetu. Dobro, ta se optužba danas ne može odlagati na internetu, jer smo odlučili zauzeti to tržište, što je za njega još bolje!

preuzmi svoju spavaću sobunaše zidne naljepnice uzglavlja dolaze u raznim oblicima i veličinama, za raznoliku publiku, zbog čega smo tako ponosni na kolekciju! Od romantičnih i ljubavnih dizajna nadahnutih, do stvari za koje je zajamčeno da će vas nasmijati, imamo malo svega!
nijedan krevet ne smije spavati bez prisutnosti nadasve udobnog naljepnice uzglavlja iznad njega, tako da, ako ga nemate, zaista biste trebali razmotriti primjenu dodatnog sjaja boje i zabave na svoj dom - to bi moglo samo upotpuniti vašu estetiku!
a što ako vam nismo u mogućnosti pružiti naljepnicu uzglavlja koju tražite - to je u redu! Uvijek smo otvoreni za nove ideje i voljeli bismo vam od početka napraviti savršenu prilagodljivu naljepnicu za glavu , ili ćemo rado uvesti bilo kakve promjene u naš postojeći dizajn! Jednostavno nam pišite na %year% za više informacija ili za upućivanje bilo kakvih zahtjeva za dizajn!

što se kvalitete tiče, ako ste prije kupili bilo koju od naših naljepnica za uzglavlje , znat ćete sve o tome - nevjerojatna jednostavnost nanošenja, 15 godina trajanja i dodatna pogodnost da nakon uklanjanja ne ostave oštećenja ili ostatke, tako da mogu ukloniti vinile uzglavlja u bilo kojem trenutku bez utjecaja na zid!

Ako tražite elegantan i šareni dizajn za ukrašavanje vaših soba, ovaj zidni naljepnica je savršena za vas. Naljepnica ima dvije leteće ptice koje gledaju na krajolik.
Ako tražite elegantan i šareni dizajn za ukrašavanje vaših soba, ovaj zidni naljepnica je savršena za vas. Naljepnica ima dvije leteće ptice koje gledaju na krajolik.
kn 50

1-24 od 150 naljepnice za zid