Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Broj ljudi

Visine naljepnica zidnih naljepnica

Kako vaši mališani odrastu, uvijek je zabavno zacrtati njihov rast. Sada to možete učiniti istovremeno istovremeno uređujući svoj dom pomoću naše nevjerojatne zbirke ljestvica visina. Naš katalog neprestano raste s novim dizajnom koji nam svakodnevno stiže, od gusarskih brodova do slatkih crtanih mačaka, zasigurno će se naći nešto što će odgovarati ukusima vaše djece.

rastu tako brzo


sada možete crtati nezaustavljivo prolazno vrijeme s nikad viđenom točnošću dok ukrašavate svoje dječje sobe pomoću ovih divnih ljestvica rasta djece u širokom rasponu dizajna. Zahvaljujući radu našeg zlobno talentiranog dizajnerskog tima, neprestano stvaramo nove ljestvice rasta zida za naš direktorij za koje je zasigurno svakome nešto.

i ako nakon što provučete naš proširivi katalog visine djece , ne pronađete baš ono što ste tražili, ne morate se brinuti, mi smo tu za vas! Ponosni smo što smo jedan od najboljih dobavljača personaliziranih visinskih karata na internetu! Naš je postupak nevjerojatno jednostavan, sve što morate učiniti je bilo prenijeti vlastite slike ili nam opisati svoju ideju, recite nam mjerenja i uskoro ćete biti ponosni vlasnik vaše vrlo personalizirane tablice visine djece!

ako imate bilo kakvih nedoumica u kvalitetu naših proizvoda, dopustite nam da ih trenutno rastjeramo. Sve naše naljepnice izrađene su od visokokvalitetnog vinilnog materijala koji je napravljen da bude izdržljiv i dugotrajan. štoviše, bit ćete oduševljeni kada znate da je svaki grafikon visine za dječake i djevojčice koji se prodaje izuzetno lako nanijeti na vaše zidove, mjehuriće, nabore i bez oštećenja. Otkrit ćete i da ih je vrlo lako ukloniti nakon što ih prerasli vaši nimalo mališani, a ne ostave tragove ni ostatke.

pa što čekaš, pogledaj danas početak mjerenja!


10 / 10

1 Ocjene

1-24 od 138 naljepnice za zid