Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Format

Javnost

Broj ljudi

Naljepnice za igre na ploči

Kolekcija dizajna nadahnutih klasičnim igrama na ploči. Naljepnice s slikama i logotipom najdražih igrica kao što su twister, monopol i mnoge druge!

djeca i tinejdžeri zasigurno vole ove šarene naljepnice koje će ih podsjećati na zabavna vremena provedena zajedno s obitelji i prijateljima. Ili ako ste klasični igrač, možda biste htjeli svoju sobu za igre ukrasiti jednim od ovih sjajnih dizajna popularnih i dobro voljenih društvenih igara.

gdje mogu staviti svoje naljepnice za igre na ploči?

naljepnice za igre na ploči mogu se postaviti na bilo koju ravnu površinu. Prilagodite ih veličini vašeg stola, prekrijte ga, zaštitite i stvorite funkcionalan, lijep i vrlo šareni prostor. Možete ih staviti na pod, tako da se djeca mogu izravno igrati i hodati po njima.

proizvod visoke kvalitete, jednostavan za nanošenje tako da unutra nema mjehurića. Završni dio naših ukrasnih naljepnica je mat kako bi se izbjegli refleksije sa svjetlošću izvana ili izvana. lako ih možete očistiti vlažnom krpom i dodati sloj otpornosti na stol u koji ste ih stavili.

ako ne možete pronaći naljepnicu stolne igre koju tražite, nemojte se ustručavati kontaktirati nas, imamo tim za grafički dizajn koji može izmijeniti postojeći dizajn ili stvoriti jedinstveni naljepnica za stolnu igru baš za vas! proizvod po mjeri tako da imate prostor u kojem možete provesti onoliko sati koliko želite, a da se ne umorite od svog novog ukrašenog pribora.

uživajte u tome i pomoću naljepnice na društvenim igrama poput pokera, guski i drugih dizajna upotpunite uređenje doma, ukrasite zidove drugim dizajnom i stvorite zabavan prostor.

1-17 od 17 naljepnice za zid