Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Javnost

Broj ljudi

Monstrum zidne naljepnice

Kolekcija dizajna nadahnutih čudovištima. Razna zabavna i razigrana čudovišta i neobična stvorenja. Idealno za uređenje spavaćih soba i područja za igru za djecu.

odaberite između bića sa đavolom, četveronožnim i oštrim nazubljenjima kako biste dječjim spavaćim sobama dali alternativnu temu. Udaljite se od tipičnih sportskih dizajna ili dizajna za princeze i dodajte čudovišnu naljepnicu za jedinstven i zabavan izgled.

ali ne dajte da se djeca zabave! Zašto ne stavite neku od ovih monstrum-naljepnica na stražnji prozor vašeg automobila kako biste uplašili sve na putu, a istovremeno ukrašavali svoj automobil na originalan način.

stvorite moderan dječji ukras čudovištima


pronađite smiješna čudovišta koja izlaze iz ormara, koja su dio prekidača ili će jednostavno ukrasiti zid ispunjavajući ga bojama. Kreativne i originalne sobe, kao i zabava za mališane u kojima mogu provesti tisuće sati zabavljajući se i zabavljajući se.

sva su čudovišta vrlo šarena , s upečatljivim bojama koje će vam se sigurno svidjeti, jednobojni vinili imaju paletu s više od 40 boja na raspolaganju, tako da možete pronaći onu koja najbolje odgovara zidu vaše dječje sobe. Monster naljepnice ponovno su originalne ilustracije u kojima se uvijek smiješe i stvaraju prijateljsko, ugodno i zabavno okruženje.

dizajne klasika poput monstruma s kolačićima, koji daje dodir originalnosti i osobnosti bilo kojoj površini. dizajne naljepnica s prilagodljivim imenom.

imamo široku kolekciju tako da imate ukras po vašoj želji, izrađujemo naljepnice na zahtjev tako da možete imati proizvod po mjeri, imamo tim koji može unositi izmjene i poboljšanja u dizajn ili stvoriti vaš ekskluzivni dizajn ,

monster zidne naljepnice se vrlo lako nanose, ne ostavljaju se mjehurići unutar nanošenja i neprimjetno se integriraju u zid. Vrhunski proizvod s mat finišom da biste izbjegli refleksije, lako ih možete očistiti vlažnom krpom.

nemojte se ustručavati dati svim sobama u vašem domu ukras kakav zaslužuju, u ovoj ćete temi pronaći posebne i originalne proizvode koji će oduševiti vašu djecu tako da se u njihovoj sobi uvijek lijepo provedu.

monster naljepnice su savršena i zabavna alternativa za ukrašavanje soba najmanjeg i najmanjeg doma, pružajući poseban i jedinstveni ugođaj.
Naljepnica lika iz bajki koji nosi tutu i drži vilinski štapić. Sjajan dekolte za ukrašavanje vašeg doma!
Naljepnica lika iz bajki koji nosi tutu i drži vilinski štapić. Sjajan dekolte za ukrašavanje vašeg doma!
kn 20

1-24 od 110 naljepnice za zid