Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Format

Javnost

Broj ljudi

Zidne naljepnice na bijeloj ploči

Fantastična kolekcija naljepnica s bijele ploče , idealna za pružanje neizmjerno korisnog, a opet fantastičnog izgleda dekor s kojim ćete ukrasiti svoj dom! vinilice na bijeloj ploči oduvijek su bile sjajna ideja, ali povijesno je uvijek bilo teško doći do toga - točno dok naš talentirani tim dizajnera nije predomislio to i stvorio mnoštvo dizajna, pogodnih za bilo koju vijećnicu ili ured! zidne naljepnice na bijeloj ploči tako su divan koncept - zaslužuju toliko pažnje i donose toliko više lakoće za stol nego što je to uobičajena bijela ploča; bilo bi glupo da barem ne razmisliš o kupnji nekog od njih! Zato vas molim da odmah pogledate našu fantastičnu kolekciju! Trebate više motivacije? Kako bi bilo da pročitate ovo...

naljepnice na bijeloj ploči - korisne i raskošne


jedna stvar koju je teško postići baletnim naljepnicama je učinkovita raznovrsnost - ali mi na tenkistima uvijek postižemo naizgled nemoguće i ova kolekcija služi samo da nas opet vide! Dekor za pisanje ne mora biti vrsta stvari koja predstavlja sjenilo u vašem domu ili uredu - u stvari, to se može pretvoriti u upravo suprotno! Od naljepnica za pisanje tematike whatsapp-a, do dizajna tematiziranih na nogometnim terenima, do gotovo svega ostalog između toga - imamo nešto za vas! Dečko, djevojka, žena, muškarac - ne brinite, imamo nešto za vas! I, pomalo iznenađujuće, ove naljepnice na bijeloj ploči nisu jednostavno bijele - nude se u više različitih boja, o čemu se još uvijek može pisati! I, samo za pojašnjenje - da, pisanje se može i izbrisati, pa vas, molim vas, ne brinite u vezi s tim!

što je više, ako ne biste mogli pronaći savršen dizajn za vas, onda molim vas, ne brinite! Nudimo kompletnu i sveobuhvatnu uslugu prilagođavanja, tako da nam jednostavno morate poslati dizajn, a mi ćemo raditi na tome da ga pretvorimo u bijelu naljepnicu vaših snova! A mogućnosti prilagodbe se tu ne završavaju - zamislite da vam se sviđa dizajn koji vam se sviđa, ali možda želite nešto promijeniti u vezi s tim - možda želite dodati neki tekst, možda želite ukloniti neki tekst, možda želite napraviti neznatna promjena veličine ili boje? Nema problema! Mi smo spremni učiniti sve što je potrebno kako bismo stvorili savršeni vinil za bijelu ploču za vas! Jednostavno nam pišite na %year% s bilo kakvim dizajnerskim zahtjevima i mi ćemo vam pomoći!
Došlo je vrijeme da se vi i vaši prijatelji natjecate s ovom fantastičnom naljepnicom na nokaut turniru. Isporuka širom svijeta!
Došlo je vrijeme da se vi i vaši prijatelji natjecate s ovom fantastičnom naljepnicom na nokaut turniru. Isporuka širom svijeta!
kn 110

1-24 od 43 naljepnice za zid