Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Površinski

Mjesto

Stil

Javnost

Broj ljudi

Naljepnice uređaja

želite svojoj kuhinji dati novi izgled? Našli ste pravo mjesto! Naša nevjerojatna kolekcija naljepnica za kućanske aparate uključuje mnogo originalnih ljepljivih ukrasa za hladnjake, perilice suđa, perilice rublja, aparat za kavu i drugu elektroničku opremu za dom.
je li to samo meni ili su aparati blagi i dosadni? Dobro što se lako može promijeniti pomoću naljepnica naših uređaja. Stvorite zadivljujuću kuhinju ukrašavanjem osmjesnih dijelova vašeg doma pomoću naših naljepnica. Raspoloživi dizajni, elegantni cvjetni dizajni do različitih tekstura do smiješnih lica. Sve pruža živopisne boje koje nikada neće izgubiti ton zbog visoke kvalitete naših proizvoda!


nema više dosadnih uređaja s ovim zabavnim dizajnom!


naša kolekcija uključuje niz različitih motiva i dizajna koje naši dizajneri stalno ažuriraju. Toliko zabavnih ideja za ukrašavanje, koristite naše naljepnice za uređaje u vašoj kuhinji i nikad neće biti isto! Ako imate nešto na umu, ali ne možete pronaći nešto slično na našoj web stranici, onda možemo prilagoditi posebnu naljepnicu za vas i vaše uređaje. Pošaljite nam e-poštu s onim što tražite, a naš tim dizajnera rado će vam napraviti naljepnicu za prilagođene uređaje.

među našom kolekcijom naljepnica kućanskih aparata moći ćete pronaći mnoge dizajne perilica posuđa, jer one uvijek izgledaju dosadno i bezbojno. Poput efekta drva? Pa umjesto da platite mnoštvo novca da biste instalirali neku vrstu posebnog ormarića preko perilice posuđa, sada možete jednostavno primijeniti naljepnicu. Dodajte dašak originalnosti svojoj kuhinji danas, to ne može biti jednostavnije.


imamo i gomilu naljepnica perilice rublja koje možete birati. Samo odaberite veličinu svoje perilice rublja i možete je nanijeti brzo i jednostavno. Učinite da se vaša perilica rublja ističe ovim fantastičnim, originalnim dizajnom.

naši se proizvodi vrlo brzo i jednostavno nanose, a jeftin su način ukrašavanja i preobrazbe vašeg doma i kuhinje! Možete slijediti naše upute za prijavu korak po korak, kako ne biste nailazili na poteškoće tijekom postupka prijave. Naš wvinyl također je mjehurić, tako da nema mjehurića zraka ili nabora.

materijali koje koristimo su visoke i provjerene kvalitete, a otisnuti su s jasnim slikama i svijetlim bojama, koje imaju mat efekt, tako da se svjetlost ne reflektira na njih! Mogu se nanositi na glatku, ravnu i neporoznu površinu.
Naljepnica uređaja za perilicu rublja s dizajnom mjehurića zraka. Dostupan je u bilo kojoj potrebnoj dimenziji. Jednostavan za nanošenje samoljepljivi proizvod.
Naljepnica uređaja za perilicu rublja s dizajnom mjehurića zraka. Dostupan je u bilo kojoj potrebnoj dimenziji. Jednostavan za nanošenje samoljepljivi proizvod.
kn 30

1-24 od 36 naljepnice za zid