Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Događaji

Majice za majčin dan

dajte svojoj mami poklon koji će zauvijek čuvati, jednu od naših dražesnih majica za majke. Gledajte kako joj se lice osvjetljava od radosti pri pogledu na taj dar koji grije srce, sjetit će se ovog trenutka godinama i godinama. Sadrži mnoštvo različitih dizajna s cvijećem, srcima, citatima, šalom, sve i sve ostalo između toga možete pronaći u našoj kolekciji majica za majčine dane. Naravno, na raspolaganju imamo mnogo različitih boja, pa zašto ne biste odabrali njezinu omiljenu boju i vidjeli radost na njenom licu.

zahvaljujući marljivom radu i predanosti našeg nevjerojatnog dizajnerskog tima, u mogućnosti smo vam donijeti ovu strašnu i neprestano rastuću kolekciju majica za majke sastavljene od dizajna teksta i slika koje će vam mama zauvijek voljeti! Zasigurno ćete pronaći nešto po njezinom ukusu nakon pregledavanja ovih prekrasnih, a opet pristupačnih majica s najboljim majkama. Ne možemo smisliti bolji način da svojoj mami date do znanja koliko je volite, to će biti sjećanje koje ona zauvijek nosi sa sobom!

učinite majčin dan posebnim ovim majčinskim idejama za košulje!


što se tiče dimenzija majica naših sretnih majki , znamo da nisu svi naši kupci isti i pali smo da smo vrlo inkluzivni u tom pogledu, pazeći da postoji ponešto za svaku veličinu. Pa, nakon što saznate što će vam odgovarati, mama ste spremni za naručivanje! Ovdje u tenstickersima volimo koristiti visokokvalitetne materijale samo za izradu dizajna majica za majčine dane, tako da se nakon što ih nosi mogu lako očistiti i glačati. Zahvaljujući ovoj visokoj kvaliteti naše majice su također savršene za bilo koji tip kože, a također koristimo samo nježne i ljubazne materijale, kako ne bi iritirali vašu kožu.

još jedan sjajan aspekt ove kolekcije su personalizirane majice za majke koje nudimo, omogućujući vam odabir teksta ili slika za koje mislite da će vam se mama najviše svidjeti, dodajući osobniji element ovom ionako prekrasnom poklonu i stvarno povećavajući vašu vezu. Također možete odabrati osnovnu boju majice za majke od mnogih koje imamo na raspolaganju, pa svakako odaberite njezinu omiljenu boju.

recite joj da je najbolja mama ikad ovog majčinog dana s nečim osim tipičnih poklona poput cvijeća, vina i čokolade!

1-9 od 9 majice