Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Događaji

Majice za dan oca

imaš posebnog tatu? Dajte mu do znanja da je sjajan s majicama našeg cool očevog dana. Imamo dizajne za cool tate, razigrane tate, brižne tate, sve tipove tata! U našoj kolekciji imamo više dizajna s opcijama za različite veličine i boje. Unutar ovog raspona vidjet ćete majice s dobrim starinskim šalama, super tatom, smiješnim slikama i još mnogo toga. Pa počastite ga ovaj dan očeva i vidite ovu radost koja će mu donijeti ova nevjerojatna majica dana očeva!

kao rezultat nevjerojatno napornog dizajnerskog tima koji se neprestano ulaže u stvaranje, u mogućnosti smo vam pružiti ovu super cool i neprestano rastuću kolekciju ideja za očeve košulje od teksta do prilagodljivih slika, imamo sve to tako da možete daj mu najbolji dan! Definitivno imamo nešto što će voljeti i štovati još dugo, pa pregledajte ove nevjerojatne, a vrlo povoljne najbolje tatine košulje i odaberite savršenu! Neka vaš otac zna koliko ga volite i brinete za njega jednim od ovih sjajnih tšira i stvorite sjajne uspomene!

dajte mu do znanja koliko vam znači!


znamo da nije svaki tata iste veličine, pa smo se pobrinuli da veličine koje nudimo buduće najbolje tatine majice za sve divne očeve koji su tu i da će odgovarati svima njima. Pa sada kada znate veličinu koja vam treba i uzorak koji će se svidjeti vašem ocu, zašto ne biste naručili? majice očevih dana izrađene su od visokokvalitetne tkanine, tako da se njegove majice neće lako poderati ili poderati i da je izuzetno lako očistiti i glačati nakon što se nose cijeli dan. Zahvaljujući ovoj visokokvalitetnoj majici koju nudimo također su nevjerojatne za bilo koji tip kože, jer koristimo samo nježne i ljubazne materijale koji neće iritirati ničiju kožu.

nudimo i personalizirane majice za očeve dane , što je još jedan prekrasan aspekt ove kolekcije. Oni vam omogućuju odabir teksta ili slika za koje mislite da će ih tata najviše voljeti! Ovo dodaje osobniji element ovom ionako prekrasnom daru. Također možete odabrati osnovnu boju očevih košulja za oca od mnogih koje imamo na raspolaganju, pa svakako odaberite njegovu omiljenu boju

uzmite svom ocu taj poseban poklon odmah, on će to zaista cijeniti!

1-7 od 7 majice