Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Zidni fresi iz new yorka

volite veliku jabuku? Fasciniran svojim jarkim svjetlima, nepreglednim mogućnostima kupovine i općenito hollywoodskom osobom? želite se tamo preseliti i imati ove nevjerojatne poglede, ali to si jednostavno još ne možete priuštiti? Sada napokon možete imati najbolji pogled u gradu s jednom od naše nevjerojatne kolekcije zidnih freski u new yorku. S toliko sjajnih dizajna za odabir forme znamo da ćete biti razmaženi za izbor!

noću ili danju zagledajte se u grad koji nikada ne spava sa strahopoštovanjem iz sigurnosti vaše dnevne sobe ili ureda. Od znamenitog kipa slobode do puta na trgu, sve to imaju naši nevjerojatni murali iz new yorka. Nećete znati koji ćete prvo odabrati!

budite na vrhu svijeta s našim čudesnim freskama u new yorku

znamo da je vaša dnevna soba postala glavna priča grada nakon što je uređena s jednim našim nevjerojatnim zidnim tapetama za new york city. Slavite sve divne stvari koje je velika jabuka donijela na svijet, kao što su, između ostalog, jazz i adam sandler!

svi naši new york skyline murali napravljeni su od vrlo kvalitetnih materijala pružajući vam nevjerojatan rezultat koji neće biti zamagljen ili obezbojen! Također ih neće razdirati ili suzati čineći ih divnima dugi niz godina! čak neće odbiti niti jednu svjetlost, tako da znate da će cijelo vrijeme izgledati fantastično. Vaši će gosti biti tako ljubomorni!

niste sigurni kako ćete primijeniti zidne zidne zidne zidove u new york-u? Dobili smo ti leđa! Svi naši freske za tapete dolaze sa setom vrlo jednostavnih uputa koje će vam pomoći da primijenite ovaj nevjerojatan proizvod na svoje zidove. Nećete vjerovati kako je to jednostavno učiniti! Na našoj web stranici možete kupiti sve što vam treba, uključujući četke i ljepilo za tapete! Stvarno smo sve pokrili!

niste sigurni koju veličinu kupiti? Je dobio slučajno pitanje o zidnim slikama u new yorku? Dobili smo ti leđa! Naš tim za + korisnike usluga je ovdje kako bi vam pomogao odgovoriti na bilo koja pitanja koja imate. Pošaljite im e-poštu ili poruku putem našeg web mjesta odmah. Ne sramite se, vrlo su ljubazni!

ozbiljno, ne znamo kako se možete oduprijeti kupnji jednog od ovih fantastičnih zidnih freski u new yorku. Po niskoj cijeni s izvrsnim dizajnom, stvarno vas ništa ne zadržava!

1-24 od 40 foto tapete