Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Zidni freske s efektom drva

želite li unijeti malo prirodnog osjećaja u svoj dom? Možda dodajte neki zemljani tonovi u svoj prostor ili vintage osjećaj. Bez obzira na slučaj, imamo sjajnu ideju za vas! Dođite i pogledajte naše zidne freske od drveta! Imamo puno različitih dizajna koji odgovaraju vašim jedinstvenim ukusima i preferencijama. U tvrtki tenstickers razumijemo potrebe kupaca i tako stalno dodajemo nove dizajne u našu kolekciju zidnih zidnih slika. Pobrinite se da se vratite i vidite da li volite jedan od naših novih dodataka!

dodajte prirodan dodir s našim drvenim foto freskama

naš katalog freski s efektom drveta sadrži mnoštvo jedinstvenih dizajna za odabir. Od izbjeljenog drva do tamnog drva do šarenog drva ima toliko toga! Naši dizajni zasigurno će izgledati apsolutno fantastično u vašem domu i stvorit će izvrsnu atmosferu u vašoj sobi i izgled kakav ste oduvijek željeli imati. O vama će se pričati u gradu s vašim novim zidnim zidnim tapetama! Svi će htjeti znati odakle ste kupili tako nevjerojatno umjetničko djelo! Uzmite odmah u ruke svoj zidni zidni zid!

naše zidne freske s efektom drveta tiskane su u najkvalitetnijim mat bojama. To znači da će trajati vjekovima i da se neće zbiti svjetlost u vašoj sobi! Oni također neće promijeniti boju ili se pokidati. Kakav izvrstan proizvod! Sve naše zidne freske za drvo vrlo je jednostavno primijeniti - mislimo da to može svatko! Samo slijedite vrlo jednostavne upute koje dolaze uz svaki paket kako biste dobili besprijekorne rezultate na zidu. čak možete naručiti ljepilo za tapete i četke koji će vam pomoći da ih nanesete. Samo ih dodajte u košaricu prilikom provjere murala!

imam goruće pitanje o našim zidnim freskama! Mi smo tu da vam pomognemo! Samo nam pošaljite e-poštu ili mrežnu poruku i naš čudesni tim za korisničke usluge odmah će vam se javiti! Ne stidite se, pošaljite nam poruku danas! Pa što čekaš? Dođite i pregledajte našu fantastičnu kolekciju zidnih freski od drveta već danas! Znamo da nećete požaliti što ste napravili tako fantastičnu kupnju! Po tako niskoj cijeni za tako izvrstan proizvod bio bi zločin ne dobiti ga! Kupujte kod nas odmah!

1-6 od 6 foto tapete