Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Zeleni zidni freske

Zelena je boja života, prirode, sjaja na otvorenom. Ako želite unijeti otvoreni prostor unutra ili dodati zidu živosti svojim zidovima, učinite to s našim zelenim zidnim freskama. Zasigurno će u vaš dom unijeti neki jedinstveni lik kojeg prije nije bilo! Imamo na raspolaganju toliko divnih zelenih mural dizajna, zaljubit ćete se u svakog od njih! Poželjet ćete ih sve kupiti i jednim pokriti svaki prostor u svojoj kući! A povrh svega toga, naši dizajneri cijelo vrijeme dodaju nove dizajne! Kako je to strašno! Pogledajte sada!

donesite malo prirode kući s našom zelenom kolekcijom freski

u našem katalogu zelenih zidnih tapeta imamo fantastičan niz dizajna, s lišćem, biljkama, prugama, uzorcima i još mnogo toga! čak imamo i zelene zidne zidne zidne slike za djecu! Vaši će zidovi izgledati apsolutno izvanredno s našim zelenim foto freskama. Zelena boja ipak simbolizira život, sigurnost i energiju. Ovo su zasigurno stvari koje biste željeli uklopiti u svoju kućnu atmosferu! Svi će vam gosti biti tako ljubomorni! Volja će i nju htjeti kupiti! Pa zašto ne biste sada zaronili i pogledali ovu široku kolekciju svijetlozelenih freski.

svijetlozelene zidne freske jednostavno je nanijeti na vaše zidove. Isporučuju se s vrlo jednostavnim nizom uputa, pa ćete ih začas pripremiti! čak možete kupiti ljepilo za tapete i rezače s naše web stranice kako biste uštedjeli putovanje do trgovine "uradi sam". Kako je to strašno! Ispisujemo sve naše tamnozelene slike freski u visokoj razlučivosti, tako da su vaši freske kristalno jasne! Kvaliteta koja se koristi je fantastična i trajat će dugi niz godina! Ne samo ovo, već i materijal dobiva prekrasan mat izgled, tako da neće odbijati zalutalu svjetlost u vašem domu. Vaš će tamnozeleni zidni zid izgledati nevjerojatno!

svi naši zeleni zidni zidni paneli nude se u različitim veličinama, tako da ćete sigurno pronaći točno ono što vam treba za vaš prostor. Pa što čekaš? Kupi ovaj sjajni zeleni mural odmah! Jednostavno nema logičnog razloga zašto ga ne bi bilo u vašoj košarici. To je izvrsna cijena i super visoka kvaliteta! Naručite jedan od nas već danas!

1-24 od 28 foto tapete