Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Zidni zidni freske

mislili su da si lud kad si im rekao da ti je najdraža boja siva. Pokažite im koliko su pogriješili s jednim od ovih nevjerojatnih sivih zidnih freski u vašoj dnevnoj sobi, spavaćoj sobi ili blagovaonici. Sigurni smo da će se pojaviti dovoljno brzo. Ovdje kod tenstickers-a vjerujemo da siva daje sobi sofisticiran, ali zabavan dodir kakav nema nijedna druga boja. Savršeno je između crne i bijele boje. Dođite i isprobajte našu kolekciju sivih zidnih tapeta već danas!

u redu je biti siv - volite naše sive freske

odabir iz naše nevjerojatne kolekcije freski sive boje možda je jedna od najvažnijih odluka koje donosite u svom odraslom životu. Od šuma do linija gradskog neba, u našoj kolekciji imamo mnogo izbora! Siva boja tradicionalno simbolizira neutralnost i ravnotežu. Ove bi dvije osobine bile predivne u vašem domu jer bi pružile smirujuću atmosferu vama i cijelom vašem kućanstvu! Vaši će se gosti svidjeti našim svijetlosivim freskama iz naše kolekcije, a poželjet će i jedan! U našu kolekciju cijelo vrijeme dodajemo nove zidne freske svijetlo sive boje, pa se pobrinite da se vratite i provjerite je li dodan vaš idealan uzorak.

naši zidni zidni zidovi u tamno sivoj boji neće odražavati neželjenu svjetlost unutar ili izvan vašeg doma zbog svoje matirane površine. Izrađeni su od vrlo kvalitetnih materijala, tako da se neće ni poderati ni pokidati! što bi vam više trebalo od proizvoda! tamno sive freske vrlo je jednostavno postaviti na vaše zidove. šaljemo upute za prijavu u svaki od naših paketa, tako da možete s lakoćom staviti ovaj proizvod. Svi će pomisliti da ste unajmili profesionalnog dekoratera da postavi vaš mural u sivoj boji! Bit će impresionirani!

ovdje u tenstickersu znamo da je svaka soba jedinstvena i drugačija. Zato naši sive zidne freske dolaze u puno različitih veličina. Ne vidite veličinu koja vam treba? Naš tim za korisničke usluge pomoći će vam da se riješite! Samo im pošaljite e-poštu ili mrežnu poruku i oni će vam se odmah obratiti. Ne sramite se, pošaljite im poruku odmah!

pa nemojte oklijevati? Ukrasite svoju sobu svojom omiljenom bojom! Naši sivi tapeti za zid neće razočarati! Sjajna su cijena i zaista će transformirati vašu sobu! Narudžba kod nas već danas!

1-24 od 24 foto tapete