Besplatna Dostava kn 465
Ekspresna Dostava od 24/48h
+15.000 Dostupnih Proizvoda
Dostava Širom Svijeta
Filtri

Tema

Mjesto

Boja

Bijeli zidni freske

i vaša omiljena boja je bijela? Kakva slučajnost! Pretpostavljam da smo zato obojica ovdje i gledamo ovu nevjerojatnu kolekciju bijelih zidnih freski, zar ne? Siguran sam da ste bilo koji od ovih sjajnih dizajna postavili u svoju sobu da bi vaši prijatelji i obitelj počeli razumjeti zašto je bijela boja daleko. Vrhunska boja. čini vašu sobu toliko većom i svjetlijom od bilo koje druge boje! Dođite i istražite ovu sjajnu bijelu kolekciju murala već danas! Nećete znati koji ćete prvo odabrati!

bijelo je točno, zar ne? Volimo naše bijele zidne tapete


ova kolekcija bijelih foto fresaka zasigurno će imati nešto čime ćete oduševiti vaše, vaše goste, prijatelje ili obitelj. Od ludih 3d efekata do mirnog bijelog cvijeća i uzoraka, sigurno će biti nešto baš za vas! čak imamo i crno-bijele zidne freske s hladnim iluzijama na njima! Ovo će izgledati nevjerojatno u vašem domu! Morat ćete staviti crno-bijeli fresku u svaku sobu u vašem domu ili uredu! Bijela boja povezana je sa savršenstvom, pa zašto sada ne biste svoju sobu napravili savršenom!

svi naši murali crno-bijeli izrađeni su od super kvalitetnih materijala što znači da će slike na njima izgledati nevjerojatno! Neće s vremenom iščupati, pokidati ili odbiti zalutalu svjetlost, što znači da će vaš zid godinama biti blagoslovljen ovom freskom! Nanošenje crno bijelog freske bez napora! šaljemo vam upute uz svaki paket kako biste znali da ćete tako lako moći primijeniti svoj zidni crno bijeli! Njihovu kopiju možete pronaći na mreži ako nam ne vjerujete! Sada je tako lako dobiti svoj dizajn iz snova u svom domu!

naši bijeli freske dolaze u raznim različitim veličinama, tako da zacijelo postoji jedan koji odgovara vašoj sobi, bez obzira koliko velik ili mali bio! Još uvijek malo oprezan! Naš tim za korisničke usluge je uvijek pri ruci da vam pomogne! Samo im pošaljite e-poštu ili mrežnu poruku i javit će vam se čim to mogu. Vrlo su ljubazni i odgovorit će na svako vaše pitanje!

pa što čekaš? Stvorite tu savršenu atmosferu sada bijelim zidnim freskom! Znate da nećete požaliti što ste kupili tako nevjerojatnu kreaciju! Narudžba kod nas već danas!

1-24 od 26 foto tapete