• Besplatna Dostava kn 460
  • Ekspresna Dostava od 24/48h
  • +40.000 Dostupnih Proizvoda
  • Snižene cijene za više od 10.000 proizvoda
  • Sigurno Plaćanje i Potvrđene Recenzije
Filtar

Emoji zidne naljepnice

(2)
139 naljepnice za zid
Kolekcija naljepnica koje prikazuju ikone i emojis, savršene za pružanje svijesti o robnoj marki, prisutnost društvenih medija i jednostavno dodavanje zabavne atmosfere vašem poslovnom ili kućnom dekoru. široka kolekcija s brojnim dizajnom, kao i recikliranje naljepnica, s različitim temama, poslužit će svima da pokažu što treba raditi, na zabavan i originalan način

odaberite našu široku paletu raznobojnih dizajna na temelju simbola koji su oblikovali moderan život i dodali dodir osobnosti u vašu spavaću sobu , dnevni boravak ili radno mjesto.

ovi se dizajni vrlo jednostavno nanose i ne ostavljaju apsolutno nikakvih ostataka ukoliko ih odlučite ukloniti! Dostupan u rasponu veličina i boja za potpuno personalizirani proizvod.

koje ću naljepnice ikona pronaći?


široka kolekcija naljepnica i ukrasnih naljepnica za ikone dostupnih za sve ukuse, od ikona za recikliranje do oznake u koji spremnik treba bacati svaki proizvod, do znakova za gašenje požara, kupaonice ili bilo koje površine koju želite, sve dok je glatka.


ako ne pronađete ikonu koju tražite, ne ustručavajte se kontaktirati nas, imamo tim za grafički dizajn koji neprestano ažurira katalog i također može stvoriti jedinstvene naljepnice ikona za vas i prema vašim potrebama. U tenstckersu proizvodimo na zahtjev, što nam omogućava prilagođavanje zahtjevima i potrebama klijenta.


stvorite sobe u kojima se osjećate ugodno i imate sve što vam treba, u kojima možete ostati koliko god sati želite i napraviti razliku u ukrasu, u isto vrijeme što će biti korisno. Možete staviti naljepnice na bilo koju površinu, neke uobičajene površine poput zidova ili prozora, ali možete ih postaviti i na namještaj, uređaje, prijenosna računala ili bilo koju vrstu dodataka.


ikone naljepnice mogu biti jednobojne , s paletom od više od 40 boja koje možete odabrati ili višebojne , kako bi zidovima pružili život i veselje vrlo živopisnim tonovima koji vašem dubini daju dubinu. Nećete požaliti što ove proizvode stavljate i ukrašavate na drugačiji i originalan način.

Filtar

Ikone Očisti filtre
1 - 24 od 139 naljepnice za zid

Cjelokupna ocjena

Ocjene

PRILAGOĐENI DIZAJNI

Personalizirajte svoju zidnu naljepnicu, tepih ili bilo koji drugi proizvod iz našeg kataloga sa slikom ili tekstom koji želite koristeći neke od ekskluzivnih usluga koje vam nudimo.

Ne možete pronaći svoju naljepnicu?
Ne možete pronaći naljepnicu koju želite? Napišite dvije ili tri riječi koje opisuju što tražite (na primjer: mačka, mjesec, ulična svjetlost). Napišite svoju adresu e-pošte i kontaktirat ćemo vas kako bismo vam ponudili pomoć i druge mogućnosti.