• Besplatna Dostava kn 460
  • Ekspresna Dostava od 24/48h
  • +40.000 Dostupnih Proizvoda
  • Snižene cijene za više od 10.000 proizvoda
  • Sigurno Plaćanje i Potvrđene Recenzije
Filtar

Prozirne naljepnice

73 naljepnice za zid
Kolekcija prozirnih vinilnih naljepnica. Ukrasne prozirne naljepnice idealne su za održavanje privatnosti ili za podjelu dva odvojena prostora, a istovremeno dopuštaju da vam prođe malo svjetla.

prozirne naljepnice s raznim zabavnim uzorcima koji su idealni za tuševe, prozore ili čak prostore u vašem uredu koje želite zadržati privatnima ili ih čak koristiti za uspostavljanje različitih radnih područja. Oživjeti prazne prostore, a istovremeno ukrasiti na praktičan način.

jednostavan i jednostavan način transformacije prostorija i potpuno mijenjanje ukrasa ukrasnim vijkom. Jer promjena stila ne mora stvarati komplikacije ili biti skupa. Odaberite prozirnu naljepnicu prozora koja vam je potrebna sada i potpuno promijenite način na koji ukrašavate svaku sobu.

ukrasni vinil za prozirno ili smrznuto staklo dizajniran da zaštiti intimu prostora bez promjene svjetline vanjštine ili odvojenih okruženja.

prozirne vinilne naljepnice za više opcija

oni su najbolja opcija za ukrašavanje staklenih prozora i vrata jer vinilna obloga omogućuje prolazak svjetlosti kroz staklo, ali istodobno ne umanjuje svjetlinu i osigurava da se s druge strane ništa ne vidi, za veću privatnost ,

prozirni ljepilo naljepnica koristi se za ukrašavanje ureda, ureda, sala za sastanke, zaslona za tuširanje... Postoje razni prozirni vinil za staklo različitih boja, ali najčešće se koristi vinil s kiselinskim efektom (sivkasto u boji) ).

u slučaju da želite naš prozirni obojeni ukrasni vinil za prozore u našem katalogu, naći ćete opciju koju želite, s neograničenim brojem opcija i proizvoda koje možete izabrati.

osim toga, naše mogućnosti prilagođavanja su beskrajne jer možete odabrati mjere koje su vam potrebne za prekrivanje potrebne površine po vašoj želji.

pogledajte naše prozračne naljepnice za prozore i vidjet ćete da možete dobiti privatnost po vrlo niskoj cijeni. Naš prozirni vinil je vrhunske kvalitete!

sve se naše naljepnice lako nanose i ne uklanjaju nikakve ostatke nakon uklanjanja. Odaberite iz našeg raspona veličina ili nam pošaljite e-mail na info@tenstickers. Co. Uk ako vam trebaju više određenih veličina.

Filtar

Prozračan Očisti filtre
1 - 24 od 73 naljepnice za zid

Cjelokupna ocjena

Ocjene

PRILAGOĐENI DIZAJNI

Personalizirajte svoju zidnu naljepnicu, tepih ili bilo koji drugi proizvod iz našeg kataloga sa slikom ili tekstom koji želite koristeći neke od ekskluzivnih usluga koje vam nudimo.

Ne možete pronaći svoju naljepnicu?
Ne možete pronaći naljepnicu koju želite? Napišite dvije ili tri riječi koje opisuju što tražite (na primjer: mačka, mjesec, ulična svjetlost). Napišite svoju adresu e-pošte i kontaktirat ćemo vas kako bismo vam ponudili pomoć i druge mogućnosti.