• Besplatna Dostava kn 460
  • Ekspresna Dostava od 24/48h
  • +40.000 Dostupnih Proizvoda
  • Snižene cijene za više od 10.000 proizvoda
  • Sigurno Plaćanje i Potvrđene Recenzije
Filtar

Naljepnice zidova za vrtić

3 naljepnice za zid
Kolekcija dizajna nadahnutih poznatim dječjim pjesmama. Originalni dizajni s tekstovima i slikama iz klasičnih vrtića. Idealno za ukrašavanje soba i prostora za djecu.

ukrasite spavaće sobe djece ili jaslice novorođenčadi s ovim slatkim naljepnicama očaravajućim riječima i simpatičnim slikama. Učinite da se vaše sobe osjećaju toplije i ugodnije dodajući osobni dodir riječima iz omiljene dječje pjesmice iz vrtića ili sliku njihovog omiljenog lika.

ovi naljepnice mogu pomoći u poticanju dječije mašte, a ujedno i ukrašavanje na originalan i jedinstven način.

koje ću naljepnice za dječje pjesme pronaći?

širok izbor dječjih naljepnica za pjesme kako biste pronašli omiljenu pjesmu vašeg malog djeteta , na taj način oni će imati prostor po mjeri , s vrlo šarenim i zabavnim zidovima.

postoji širok izbor zidnih naljepnica, tako da možete pronaći onaj koji najbolje odgovara dekoru vaše sobe, koji se kombinira s namještajem, igračkama i ukrasima koje imate na zidovima. Naljepnice za dječje pjesme izgledat će sjajno gdje god ih stavite.

pronađite pjesme poput "hakuna matata lyonskog kralja", "baby morski pas" ili dječje klasike koji će vas učiniti nostalgičnom.

naljepnice za dječje pjesme napravit će razliku u sobi, izrađene su u potpunosti prema vašim potrebama, a jednobojni proizvodi imaju paletu s više od 40 boja.

naljepnice za dječje pjesme vrlo se lako nanose i mogu se lijepiti na bilo koju glatku površinu. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala i vrlo se lako čisti vlažnom krpom.

sada možete obnoviti svoj ukras, a da pritom ne morate trošiti previše, jer ukrasna naljepnica za dječje pjesme nije skupa. Vrlo lako ukloniti sa zida kako biste obnovili zidove ili namještaj kako djeca rastu.

ako ne možete pronaći ono što tražite, kontaktirajte nas na info@tenstickers. Co. Uk, imamo tim za grafički dizajn koji svaki dan stvara nove naljepnice za kolekciju. Možete kreirati i svoj vlastiti dizajn , samo nam morate reći što želite, modifikaciju postojećeg dizajna ili potpuno novi dizajn s vašim tekstom ili slikom, mjerenjima i bojama koje želite za svoj proizvod!

Filtar

Uspavanke za djecu Očisti filtre
1 - 3 od 3 naljepnice za zid

Cjelokupna ocjena

Ocjene

PRILAGOĐENI DIZAJNI

Personalizirajte svoju zidnu naljepnicu, tepih ili bilo koji drugi proizvod iz našeg kataloga sa slikom ili tekstom koji želite koristeći neke od ekskluzivnih usluga koje vam nudimo.

Ne možete pronaći svoju naljepnicu?
Ne možete pronaći naljepnicu koju želite? Napišite dvije ili tri riječi koje opisuju što tražite (na primjer: mačka, mjesec, ulična svjetlost). Napišite svoju adresu e-pošte i kontaktirat ćemo vas kako bismo vam ponudili pomoć i druge mogućnosti.