• Besplatna Dostava kn 460
  • Ekspresna Dostava od 24/48h
  • +40.000 Dostupnih Proizvoda
  • Snižene cijene za više od 10.000 proizvoda
  • Sigurno Plaćanje i Potvrđene Recenzije
Filtar

Naljepnice četvrtastih zidova

26 naljepnice za zid
Sjajna kolekcija naljepnica sa dizajne nadahnute kvadratima za ukrašavanje vaše kuće. Dajte svojim zidovima drugačiji i kreativan izgled ovim kvadratnim naljepnicama.


ove su kvadratne naljepnice idealne za dodavanje posebnih završnih obrada vašem domu zbog kojih će izgledati originalno i jedinstveno. Odaberite između pojedinačnih kvadratnih dizajna ili naljepnica od vinila s nekoliko kvadratnih oblika. Ili zašto se ne odlučiti za kvadratni dizajn koji može stvoriti moderan efekt obruba na vašim zidovima!

lako nanijeti kvadratne naljepnice koje nakon uklanjanja ne ostavljaju nikakve ostatke. Odaberite veličinu i boje koje odgovaraju vašim sobama.

trg je vrlo svestran i elegantan geometrijski oblik koji će izgledati sjajno gdje god ga želite postaviti. To je dizajn koji će uvijek izgledati dobro, dat će osobnost i stvoriti prostorno okruženje.

kakav ćete stil kvadratnog vinila pronaći?


postoji veliki broj dizajna, naći ćete jednoboje koji će dati vrlo lijepu, elegantnu kompoziciju koja će izgledati sjajno. Raznobojne geometrijske naljepnice su odvažne, imat će atmosferu dubine i karaktera na zidovima gdje ih postavljate.


ne možete pronaći kvadratne naljepnice koje tražite?


u tenstickersu imamo tim za grafički dizajn koji neprestano stvara nove dizajne za vas kako biste pronašli onaj koji tražite. Možemo prilagoditi dizajne kataloga ili također možemo stvoriti kvadratni dizajn koji želite, da imamo jedinstvenu i ekskluzivnu kvadratnu naljepnicu. Samo nam pišite na info@tenstickers. Co. Uk i recite nam ideju koju imate na umu.

naša četvrtasta naljepnica izrađena je od visokokvalitetnog materijala, vrlo je jednostavna za ugradnju tako da nema mjehurića i s mat finišom tako da nemaju refleksije ili svjetline, ovisno o svjetlosti.


vrijeme je za promjenu ukrasa vaše kuće!


četvrtaste naljepnice omogućuju vam da to učinite po sniženoj i ekonomskoj cijeni i ostavit ćete zadivljene sve ljude koji vas posjete.

ovaj će vam proizvod omogućiti nisku cijenu i visoku kvalitetu proizvoda da stvorite ugođaj koji želite. Mogu se postaviti i na otvorenom, na ogledala ili čak u vaš automobil!

Filtar

Kvadrat Očisti filtre
1 - 24 od 26 naljepnice za zid
  • 1
  • 2

Cjelokupna ocjena

Ocjene

PRILAGOĐENI DIZAJNI

Personalizirajte svoju zidnu naljepnicu, tepih ili bilo koji drugi proizvod iz našeg kataloga sa slikom ili tekstom koji želite koristeći neke od ekskluzivnih usluga koje vam nudimo.

Ne možete pronaći svoju naljepnicu?
Ne možete pronaći naljepnicu koju želite? Napišite dvije ili tri riječi koje opisuju što tražite (na primjer: mačka, mjesec, ulična svjetlost). Napišite svoju adresu e-pošte i kontaktirat ćemo vas kako bismo vam ponudili pomoć i druge mogućnosti.